Рецепт Рибна запіканка в мультиварці фото

Рибна запіканка в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування, Вагітним і годуючим, Для діабетиків
На обід, Для дітей
Випічка, Гарячі страви, Запіканка

Цей економний і універсальний рецепт приготування рибної запіканки в мультиварці вам точно сподобається, - готувати просто, а виходить дуже ніжне, повітряне та ароматне блюдо, як в ресторані!

Простий рецепт рибного запіканки в мультиварці, як мені здається, повинна знати кожна господиня. Адже хто колись готував м'ясо і рибу в мультиварці, знає, що так вони виходять дивно ніжними і соковитими, - адже готуються у власному соку! А тепер тільки уявіть. Який же смачною стане картопелька, коли просочиться рибним соком! Рибу для цього рецепта приготування рибної запіканки в мультиварці, до речі, можна брати будь-яку, але якщо у вас біла річкова риба, - раджу додати в рецепт ще й половинку лимона. А так, - ви можете і самі придумати, чого б ще такого смачного додати до цієї запіканці, і поділитися в коментарях. Приємною готування!

  • Картопля - 5 штук
  • Філе риби - 600 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Сир - 200 грам
  • Braai - 30 грам
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
рибна запіканка в мультиварці - фото крок 1
1. Підготуємо інгредієнти, - картопля і рибу чистимо і нарізаємо невеликими шматочками, сир трьом на тертці, цибуля і зелень дрібно рубаємо ножем.
рибна запіканка в мультиварці - фото крок 2
2. Картопля поміщаємо в чашу мультиварки і заливаємо рослинним маслом. Трохи посолити.
рибна запіканка в мультиварці - фото крок 3
3. Рибу теж натираємо сіллю або коханої приправою, і викладаємо поверх картоплі.
рибна запіканка в мультиварці - фото крок 4
4. Викладаємо шар цибулі. Найкраще брати червоний - він більш ароматний.
рибна запіканка в мультиварці - фото крок 5
5. Тепер - шар зелений.
рибна запіканка в мультиварці - фото крок 6
6. Поверх зелені - шар сиру.
рибна запіканка в мультиварці - фото крок 7
7. В режимі "випічка" запікаємо блюдо 1 час. Посипаємо зверху прянощами і травами, - і можна подавати цілим, або ж відразу подати порційно.

Схожі рецепти