Солянка рибна в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати солянку рибну в мультиварці не дуже складно. Рибу я беру знатну - осетра або лосося, тому страва виходить чудовим. Рибна солянка незмінно викликає захват моїх гостей!
Солянку рибну в мультиварці можна варити з декількох сортів риби. Можна бульйон зварити з декількох сортів риби. Можна навіть взяти костисту рибу, а потім всю її видалити. Можна в солянку змішати 6-8 сортів риби, але це звичайно, уже королівський! Дуже смачна солянка з осетрини. Іноді я додаю креветки. Пробуйте, експериментуйте! Успіхів і приємного апетиту!
- Лосось - 600 грам
- Морква - 200 грам
- Цибуля - 100 грам
- Томатне пюре - 100 грам
- Маслини без кісточки - 150 грам
- Помідори червоні - 400 грам
- Солоні огірки - 400 грам
- Борошно - 10 грам
- Селера кореневої - 200 грам
- Сіль, перець - За смаком
Лосось нарізати шматочками.
Рибу зі спеціями варити на режимі "варіння" 15 хвилин.
Рибний бульйон процідити.
Рибу розібрати на шматочки, видалити кістки.
Налити олію в чашу мультиварки. Мультиварку включити на програму "жарка" з 20-25 хвилин. Трохи обсмажити.
Нарізати брусочками картопля і додати в мультиварку і теж трохи обсмажити.
Додати в мультиварку нарізані кубиками огірки. Трохи обсмажити.
Додати в мультиварку нарізані кубиками огірки. Трохи обсмажити.
Додати томатну пасту.
Долити бульйон і поставити мультиварку на програму "гасіння" з 40-50 хвилин. Для 20 хвилин до кінця програми додати шматки м'якоті риби, посолити за смаком, додати спеції. Варити до кінця програми. Додати оливки і дати постояти під кришкою хвилин п'ять.
Подати з лимоном і сметаною. Смачного!