Рибна запіканка для дітей
(покроковий рецепт з фото)
У рибної запіканки для дітей зустрічаються два корисних продукту - гречка і риба. Можна робити запіканку, коли у вас залишилася гречка, а можна відварити її спеціально для запіканки. Риба краще - лосось!
Рибна запіканка для дітей раджу готувати особливо тим дітям, які не погоджуються їсти каші. А ось запіканку люблять все. Рецепт простий, з нього можна прибрати томатний соус, якщо риба сама по собі буде смачна і жирна. Рибу ріжте дрібними шматочками, а для зовсім маленьких можна зробити фарш. Гречку можна замінити рисом, вийде анітрохи не гірше. Ще для дітей рибу можна перекласти невеликими шматочками вершкового масла. Якщо запіканку будете робити для дорослих додайте перець і мускатний горіх. Успіхів і приємного апетиту!
- Крупа гречки - 1 Склянка
- Рибне філе - 400 грам
- Томатний соус - 3 Ст. Ложки
- Сир - 150 грам
- Яйце - 1 штука
- Молоко - 100 мілілітрів
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
Підготувати продукти. Гречку відварити, рибу помити і обсушити.
Рибу укласти в форму для запікання і змастити томатним соусом.
На рибу викладаємо гречку і заливаємо сумішшю з молока, яєць, солі і сметани.
Засипаємо сиром запіканку і ставимо в духовку на 40 хвилин при 190-200 градусах.
Сир зверху повинен підрум'янитися.
Смачного!