Риба в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)
Хочете смачно, а головне корисно харчуватися? Тоді вам обов'язково необхідний аерогриль. Завдяки йому можна запекти рибу, м'ясо, кондитерські вироби. Розповім, як приготувати рибу в аерогрилі.
Страви, приготовані за допомогою аерогрилю, виходять смачні і зберігають всі свої корисні властивості. Найскладніше нагодувати рибою дітей, тому сьогодні будемо готувати свіжих карасів. Їх можна приготувати навіть для святкової вечері.
- Карась - 4 штуки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Червоний мелений перець - За смаком
1
Очистіть рибу від луски і розрізати черево, видаліть нутрощі. Відріжте у риби голову і хвіст.
2
Викладіть карасів в миску і додайте всі спеції, натріть кожну тушку зовні і всередині. Залиште на кілька хвилин.
3
Тим часом розігрійте аерогриль (на це піде близько 15 хвилин), встановіть грати на самий верх і викладіть рибу.
4
Запікайте рибу 20 хвилин при температурі 200 градусів. Дістаньте рибу і перекладіть в тарілку, подавайте її до столу трохи остигнула.