«Райта» салат
(покроковий рецепт з фото)
Традиційний рецепт приготування індійського салату Райта з овочів.
Кількість порцій: 2
- Несолодкого йогурту - 2 склянки
- Зелена цибуля - 2 штуки
- Зелені чилі - 1-2 штук
- Корінь імбиру - 1 штука (розміром з великий палець)
- Часник - 1 зубчик
- Огірок - 1 штука
- Сік 1 лимона - 1 штука
- Сіль - - За смаком
- Насіння кмину - - За смаком
- Перець - - За смаком
Видаліть насіння ложкою.
Зробіть пюре з імбиру і часнику, додайте до йогурту. Порубати чилі і зелену цибулю. Відкладіть трохи для декорації і додайте решту в миску, перемішайте.
Смачного.