Райта
(покроковий рецепт з фото)
Райта - це соус індійської кухні, подають його зазвичай до гострих страв. Він прекрасно підходить до рибі, має чудовий смак. Дивіться, як приготувати соус "райта" в домашніх умовах!
Для соусу використовується зазвичай йогурт або будь кисло-молочний продукт, це може бути кефір або кисле молоко. Кількість солі регулюйте на свій смак. Подавайте соус з м'ясом або рибою. Він відмінно пом'якшує гострі страви, які так люблять в Індії. Удачі в приготуванні!
- Braai - 1 Ст. Ложка (дрібно нарізану)
- Кмин мелений - 1 Чайна ложка
- Йогурт натуральний - 500 мілілітрів
- Огірок - 1 штука
- Помідор - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- М'ята - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Цукор - 0, 5 чайних ложки
Підготуйте продукти. Вимийте овочі та зелень. На межі Kinzu. Приступимо!
Помідори обдайте окропом, зніміть шкірку.
М'якоть помідора поріжте дрібними кубиками.
Очищену цибулю натріть на дрібній тертці.
Огірок натріть на крупній тертці, відіжміть зайву вологу.
З'єднайте овочі з йогуртом.
Додайте цукор, сіль, рубану зелень кінзи і м'яти, кмин. Перемішайте.
Соус "райта" готовий. Подавайте до столу охолодженим, приємного!