Рецепт Райта фото

Райта
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Овочі , Молочні продукти
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні
На обід , На вечерю , На швидку руку
Соуси , До риби
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 15 хв.

Райта - це соус індійської кухні, подають його зазвичай до гострих страв. Він прекрасно підходить до рибі, має чудовий смак. Дивіться, як приготувати соус"Райта" в домашніх умовах!

Опис приготування:

Для соусу використовується зазвичай йогурт або будь кисло-молочний продукт, це може бути кефір або кисле молоко. Кількість солі регулюйте на свій смак. Подавайте соус з м'ясом або рибою. Він відмінно пом'якшує гострі страви, які так люблять в Індії. Удачі в приготуванні!

  • Braai - 1 Ст. Ложка (дрібно нарізану)
  • Кмин мелений - 1 Чайна ложка
  • Йогурт натуральний - 500 мілілітрів
  • Огірок - 1 штука
  • Помідор - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • М'ята - 1 пучок
  • Сіль - За смаком
  • Цукор - 0, 5 чайних ложки
райта - фото крок 1
Підготуйте продукти. Вимийте овочі та зелень. На межі Kinzu. Приступимо!
райта - фото крок 2
Помідори обдайте окропом, зніміть шкірку.
райта - фото крок 3
М'якоть помідора поріжте дрібними кубиками.
райта - фото крок 4
Очищену цибулю натріть на дрібній тертці.
райта - фото крок 5
Огірок натріть на крупній тертці, відіжміть зайву вологу.
райта - фото крок 6
З'єднайте овочі з йогуртом.
райта - фото крок 7
Додайте цукор, сіль, рубану зелень кінзи і м'яти, кмин. Перемішайте.
райта - фото крок 8
Соус"Райта" готовий. Подавайте до столу охолодженим, приємного!

Схожі рецепти