Равіолі зі шпинатом і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Равіолі зі шпинатом і сиром краще робити в приємній компанії, так як процес цей не швидкий. Спочатку потрібно замісити тісто, потім тонко його розкачати, готувати соус і начинку цілком може помічник!
Равіолі зі шпинатом і сиром подавайте з томатним соусом, приготованим з помідорів, часнику, вина і вершків. На маслі згасити помідори з часником близько 10 хвилин, потім додайте вино і чебрець, коли через 5 хвилин рідина злегка випарується, зніміть з вогню, охолодіть і подрібніть в блендері, додавши вершки. Буде дуже смачно! Пам'ятайте, що равіолі, це практично наші вареники. Успіхів і приємного апетиту!
- Борошно - 1 і 1/4 Склянки (тісто)
- Яйце - 1 штука (тісто)
- Вода - 1/5 склянки (тісто)
- Шпинат - 500 грам
- Пармезан тертий - 1/2 склянки
- Rikotta - 3/4 склянки
- Сіль, перець - За смаком
З борошна, яєць, води замісити еластичне тісто. Нехай постоїть 30 хвилин.
Шпинат поріжте і тушкуйте на маслі близько 15 хвилин, тушкуйте поки рідина не випарується. Охолодіть злегка і змішайте з рікоттою, пармезаном і спеціями.
Тісто розкачати в смужку, викладіть на форму, посипану борошном і начините равіолі.
Зверху накрийте тестом.
Прокатайте каталкою і приберіть зайве тісто.
Варіть 5 хвилин в окропі.