Равіолі з зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Равіолі - це італійський аналог нашим пельменів. Варіантів новинок безліч, я пропоную приготувати равіолі з зеленню і тофу. Виходить легке, свіже блюдо, яке підійде для вечері або обіду.
Нижче я дам покроковий опис, як приготувати равіолі з зеленню. У цьому рецепті використаний шпинат і щавель, але так само добре підійде базилік, мангольд або петрушка. Равіолі можна відварити, а можна обсмажити.
- Борошно пшеничне - 250 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка(1/2ç.l. - в тісто, 1/2ç.l. - в начинку )
- Вода - 150 мілілітрів
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Куркума - 2 щіпки
- Тофу - 150 грам
- Шпинат - 1/2 пучка
- Щавель - 1/2 пучка
- Харчові дріжджі - 1 Ст. Ложка
Підготуйте всі інгредієнти.
У великій мисці змішайте борошно, сіль і куркуму. Додайте воду, замісіть еластичне тісто. Оберніть його харчовою плівкою і приберіть в холодильник на 30 хвилин.
Натріть на крупній тертці тофу, зелень дрібно наріжте ножем.
Розігрійте сковороду на середньому вогні і обсмажте тофу пару хвилин. Додайте харчові дріжджі і сіль, перемішайте.
Потім додайте зелень, тушкуйте її до м'якості пару хвилин.
Тісто розділяється на дві частини. Тонко розкачайте обидві.
На одну сторону викладіть начинку на невеликій відстані один від одного.
Наріжте равіолі ножем на квадрати. Зручно це робити фігурним ножем для піци. Надішліть равіолі на 15 хвилин в морозильну камеру.
Потім відваріть в киплячій воді поки не спливуть.
Равіолі з зеленню готові, смачного!