Рецепт Равіолі з зеленню фото

Равіолі з зеленню
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Борошно, Пшеничне борошно, Зелень
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Равіолі

Равіолі - це італійський аналог нашим пельменів. Варіантів новинок безліч, я пропоную приготувати равіолі з зеленню і тофу. Виходить легке, свіже блюдо, яке підійде для вечері або обіду.

Нижче я дам покроковий опис, як приготувати равіолі з зеленню. У цьому рецепті використаний шпинат і щавель, але так само добре підійде базилік, мангольд або петрушка. Равіолі можна відварити, а можна обсмажити.

  • Борошно пшеничне - 250 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка(1/2ç.l. - в тісто, 1/2ç.l. - в начинку )
  • Вода - 150 мілілітрів
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Куркума - 2 щіпки
  • Тофу - 150 грам
  • Шпинат - 1/2 пучка
  • Щавель - 1/2 пучка
  • Харчові дріжджі - 1 Ст. Ложка
равіолі з зеленню - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
равіолі з зеленню - фото крок 2
У великій мисці змішайте борошно, сіль і куркуму. Додайте воду, замісіть еластичне тісто. Оберніть його харчовою плівкою і приберіть в холодильник на 30 хвилин.
равіолі з зеленню - фото крок 3
Натріть на крупній тертці тофу, зелень дрібно наріжте ножем.
равіолі з зеленню - фото крок 4
Розігрійте сковороду на середньому вогні і обсмажте тофу пару хвилин. Додайте харчові дріжджі і сіль, перемішайте.
равіолі з зеленню - фото крок 5
Потім додайте зелень, тушкуйте її до м'якості пару хвилин.
равіолі з зеленню - фото крок 6
Тісто розділяється на дві частини. Тонко розкачайте обидві.
равіолі з зеленню - фото крок 7
На одну сторону викладіть начинку на невеликій відстані один від одного.
равіолі з зеленню - фото крок 8
Наріжте равіолі ножем на квадрати. Зручно це робити фігурним ножем для піци. Надішліть равіолі на 15 хвилин в морозильну камеру.
равіолі з зеленню - фото крок 9
Потім відваріть в киплячій воді поки не спливуть.
равіолі з зеленню - фото крок 10
Равіолі з зеленню готові, смачного!

Схожі рецепти