Равіолі з вишнею
(покроковий рецепт з фото)
Равіолі з вишнею можна приготувати з сирного тесту. Воно ніжне і розгортати його тонко не треба, як тісто для звичайних равіолі. Равіолі з вишнею смачні-пресмачні, пробуємо!
Равіолі з вишнею раджу посипати цукром відразу як відваріть, до них можна подати сметану, а краще сметанний солодкий крем. Якщо у вас немає форми для виготовлення равіолі, то відразу можете розкладати тісто на столі, а розрізати равіолі можна формочкой або ножем. Не забудьте в цьому випадку добре зліпити краї равіолі, щоб не витікав сік. Успіхів і приємного апетиту!
- Сир - 200 грам (тісто)
- Борошно - 250 грам (тісто)
- Цукор - 2-3 Ст. Ложок (тісто)
- Молоко - 80-90 мілілітрів (тісто)
- Вершкове масло - 15 грам (тісто)
- Вишня без кісточок - 200 грам
- Цукор - 7-8 Ст. Ложок
- Крохмаль - 2 чайних ложки
Замісити тісто, воно не повинно липнути до рук, молоко додавайте в міру потреби. Тісто залиште на 30 хвилин відпочивати.
З вишні видаліть кісточки.
Тісто розкачати смужками.
Покладіть тісто на форму для равіолі та зробіть поглиблення для вишні.
У кожну лунку додайте цукор змішаний з крохмалем.
Накрийте зверху іншим шматком тіста і прокатати качалкою.
Готові равіолі варимо в киплячій воді 5 хвилин.
Смачного!