Рецепт Равіолі з вишнею фото

Равіолі з вишнею
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Тісто , Ягоди , Вишня
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Равіолі
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Равіолі з вишнею можна приготувати з сирного тесту. Воно ніжне і розгортати його тонко не треба, як тісто для звичайних равіолі. Равіолі з вишнею смачні-пресмачні, пробуємо!


Опис приготування:

Равіолі з вишнею раджу посипати цукром відразу як відваріть, до них можна подати сметану, а краще сметанний солодкий крем. Якщо у вас немає форми для виготовлення равіолі, то відразу можете розкладати тісто на столі, а розрізати равіолі можна формочкой або ножем. Не забудьте в цьому випадку добре зліпити краї равіолі, щоб не витікав сік. Успіхів і приємного апетиту!


  • Сир - 200 грам (тісто)
  • Борошно - 250 грам (тісто)
  • Цукор - 2-3 Ст. Ложок (тісто)
  • Молоко - 80-90 мілілітрів (тісто)
  • Вершкове масло - 15 грам (тісто)
  • Вишня без кісточок - 200 грам
  • Цукор - 7-8 Ст. Ложок
  • Крохмаль - 2 чайних ложки
равіолі з вишнею - фото крок 1
Замісити тісто, воно не повинно липнути до рук, молоко додавайте в міру потреби. Тісто залиште на 30 хвилин відпочивати.
равіолі з вишнею - фото крок 2
З вишні видаліть кісточки.
равіолі з вишнею - фото крок 3
Тісто розкачати смужками.
равіолі з вишнею - фото крок 4
Покладіть тісто на форму для равіолі та зробіть поглиблення для вишні.
равіолі з вишнею - фото крок 5
У кожну лунку додайте цукор змішаний з крохмалем.
равіолі з вишнею - фото крок 6
Накрийте зверху іншим шматком тіста і прокатати качалкою.
равіолі з вишнею - фото крок 7
Готові равіолі варимо в киплячій воді 5 хвилин.
равіолі з вишнею - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти