Равіолі з сьомгою
(покроковий рецепт з фото)
Справжній делікатес - равіолі з сьомгою. Приготування цієї страви - вельми клопітка заняття, однак повірте - воно того варте! Нагородою за вашу працю буде фантастично смачна страва.
Рецепт равіолі з сьомгою виглядає так:
1. Спершу приготуємо начинку. У маленькій мисочці змішуємо дрібно нарізану сьомгу, а також 2 яйця, сіль і перець. Це і буде наша начинка. При бажанні, можете додати трохи зелені - теж буде дуже смачно.
2. Тісто готується дуже легко: спочатку виделкою збиваємо 2 яйця, потім додаємо до них воду, масло і сіль. Змішуємо.
3. Тепер додаємо в тісто склянку борошна. Перемішуємо до однорідного стану. Потім маленькими порціями підсипаючи решту борошна, замішуємо тісто. Спочатку виделкою, а потім месім руками близько 10 хвилин. Чим краще замісити - тим смачніше будуть равіолі з сьомгою.
5. Розкачуємо тісто до товщини в 0, 5 см.
6. Красивий равіолі. Якщо робите це руками, то ліпіть як звичайні пельмені: вирізуйте склянкою гуртки, наповнюйте начинкою і пальцями заліплює краю. Але буде краще, якщо у вас є спеціальний агрегат для ліплення равіолі, який розріже їх дуже красиво. Такі пристосування продаються дуже дешево в великих магазинах, пошукайте.
7. Отже, равіолі з сьомгою акуратно зліплені. Тепер вам потрібно тільки відварити їх в киплячій воді до повної готовності (це займе приблизно 5-6 хвилин).
Равіолі з сьомгою можна подавати до столу. Смачного!
- Борошно - 400 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка (половина в тесті, половина в начинку)
- Яйця - 4 штуки(2 в тісто, 2 в начинку)
- Оливкова олія - 50 мілілітрів
- Вода - 120 мілілітрів
- Сьомга - 400 грам (солона або копчена)
- Перець чорний мелений - - За смаком
1. Спершу приготуємо начинку. У маленькій мисочці змішуємо дрібно нарізану сьомгу, а також 2 яйця, сіль і перець. Це і буде наша начинка. При бажанні, можете додати трохи зелені - теж буде дуже смачно.
2. Тісто готується дуже легко: спочатку виделкою збиваємо 2 яйця, потім додаємо до них воду, масло і сіль. Змішуємо.
3. Тепер додаємо в тісто склянку борошна. Перемішуємо до однорідного стану. Потім маленькими порціями підсипаючи решту борошна, замішуємо тісто. Спочатку виделкою, а потім месім руками близько 10 хвилин. Чим краще замісити - тим смачніше будуть равіолі з сьомгою.
5. Розкачуємо тісто до товщини в 0, 5 см.
6. Красивий равіолі. Якщо робите це руками, то ліпіть як звичайні пельмені: вирізуйте склянкою гуртки, наповнюйте начинкою і пальцями заліплює краю. Але буде краще, якщо у вас є спеціальний агрегат для ліплення равіолі, який розріже їх дуже красиво. Такі пристосування продаються дуже дешево в великих магазинах, пошукайте.
7. Отже, равіолі з сьомгою акуратно зліплені. Тепер вам потрібно тільки відварити їх в киплячій воді до повної готовності (це займе приблизно 5-6 хвилин).
Равіолі з сьомгою можна подавати до столу. Смачного!