Равіолі з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Вони, кому подобається італійська кухня, напевно оцінять равіолі з куркою - щось на кшталт середземноморського аналога наших слов'янських пельменів. Дуже смачна страва виходить, варто спробувати.
Рецепт равіолі з куркою наступний:
1. Спочатку приготуємо начинку. У маленькій мисочці перемішуємо дрібно нарізану варену курку, а також 2 яєчка, сіль і перець. Це і стане нашою начинкою. При бажанні, зможете додати трохи зелені - теж буде дуже смачно.
2. Тісто готується зовсім просто: спочатку виделкою збиваємо 2 яєчка, потім додаємо до них воду, масло і сіль. Перемішуємо.
3. Тепер додаємо в тісто склянку борошна. Розмішуємо до однорідного стану. Потім маленькими дозами підсипаючи борошно, що залишилося, замішуємо тісто. Спочатку виделкою, а потім месім руками близько 10 хв.
5. Розкачуємо тісто до товщини в 0, 5 см.
6. Красивий равіолі. Якщо робите це руками, то ліпіть як пельмені. Однак буде краще, якщо у вас є спеціальний прилад для ліплення равіолі, який розріже їх набагато ефективніше і красивіше. Ці прилади продаються зовсім недорого в великих торгових центрах, пошукайте.
7. Нарешті, равіолі з куркою акуратно зліплені. Тепер вам необхідно лише відварити їх в киплячій воді до досконалої готовності (це відніме приблизно 5-6 хв.).
Равіолі з куркою готові!
- Борошно - 400 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка (половина в тесті, половина в начинку)
- Яйця - 4 штуки(2 в тісто, 2 в начинку)
- Оливкова олія - 50 мілілітрів
- Вода - 120 мілілітрів
- Куряче філе відварне - 400 грам (солона або копчена)
- Перець чорний мелений - - За смаком
1. Спочатку приготуємо начинку. У маленькій мисочці перемішуємо дрібно нарізану варену курку, а також 2 яєчка, сіль і перець. Це і стане нашою начинкою. При бажанні, зможете додати трохи зелені - теж буде дуже смачно.
2. Тісто готується зовсім просто: спочатку виделкою збиваємо 2 яєчка, потім додаємо до них воду, масло і сіль. Перемішуємо.
3. Тепер додаємо в тісто склянку борошна. Розмішуємо до однорідного стану. Потім маленькими дозами підсипаючи борошно, що залишилося, замішуємо тісто. Спочатку виделкою, а потім месім руками близько 10 хв.
5. Розкачуємо тісто до товщини в 0, 5 см.
6. Красивий равіолі. Якщо робите це руками, то ліпіть як пельмені. Однак буде краще, якщо у вас є спеціальний прилад для ліплення равіолі, який розріже їх набагато ефективніше і красивіше. Ці прилади продаються зовсім недорого в великих торгових центрах, пошукайте.
7. Нарешті, равіолі з куркою акуратно зліплені. Тепер вам необхідно лише відварити їх в киплячій воді до досконалої готовності (це відніме приблизно 5-6 хв.).
Равіолі з куркою готові!