Равіолі з кремом
(покроковий рецепт з фото)
Равіолі з кремом можуть бути справжнім десертом. Раніше ми часто намагалися спекти тортик або купити тістечка на десерт, але сьогодні в нашому розпорядженні є багато варіантів приємних і легких десертів.
Равіолі з заварним кремом можна приготувати заздалегідь. Заздалегідь можна приготувати і сам крем, тому що його після приготування потрібно витримати в холодильнику три години. Равіолі також можна зробити напередодні і тримати в холодильнику. Для равіолі з бананами можна приготувати шоколадне тісто, додавши в нього какао і трохи цукру. Якщо вам зручно, використовуйте форму для равіолі з великими вічками. Успіхів і приємного апетиту!
- Банан - 2-3 штук
- Цукор - 1/4 склянки
- Горіх волоський тертий - 2 Ст. Ложки
- Горіхи кешью - 2 Ст. Ложки
- Яйце - 1 Ст. Ложка
- Вершки - 1, 5 склянки (соус)
- Жовтки - 4 штуки (соус)
- Цукор - 6 Ст. Ложок (соус)
- Ванілін - За смаком (соус)
- Тісто для равіолі - 450-600 грам
Банан порізати і змішайте з цукром і тертими горіхами.
Тісто тонко розкачати, викладіть начинку Тісто для равіолі готується з 500 г борошна і 200 мл води.
Приклейте равіолі.
Сильно розігрійте масло.
Смажте равіолі до золотистого кольору.
Готові равіолі викладіть на серветку, щоб прибрати зайвий жир.
Для крему нагрійте вершки з ваніллю.
Жовтки збийте з цукром.
У збиті білки тонко влийте гарячі вершки, продовжуючи збивати.
Все поверніть в каструлю і доведіть до загустіння. Але не кип'ятити!
Смачного!