Рецепт Равіолі італійські фото

Равіолі італійські
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Тісто, Птах
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Равіолі

Равіолі італійські відрізняються великою різноманітністю начинок і соусів, під якими вони подаються. Розмір равіолі не дуже великий, а тісто готується дуже пружне і еластичне, як на пасту.


Равіолі італійські подають з різними соусами: вершковими, томатними, овочевими. Можна приготувати соус, прокип'ятивши цибулю в невеликій кількості білого вина і оцту, додавши вершкове масло і зелень. Найголовніше потрібно зробити правильне тісто, воно повинно бути дуже еластичним і не липнути до рук. За допомогою спеціальної машинки для розкочування тіста, його прокочують склавши в кілька шарів до тонкого стану. Але можна катати і руками. Успіхів і приємного апетиту!


  • Борошно - 800 грам (тісто)
  • Яйце - 4 штуки (тісто)
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка (тісто)
  • Курячий фарш - 500-700 грам
  • Luk-Salotti - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Braai - 4 штуки (гілочка)
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль, перець - За смаком
равіолі італійські - фото крок 1
Яйця збити з маслом, сіллю і водою.
равіолі італійські - фото крок 2
Борошно насипати в миску і влити яйця, почати замішувати тісто.
равіолі італійські - фото крок 3
Заважайте поки борошно повністю не вбере яєчну суміш.
равіолі італійські - фото крок 4
Тісто викладіть на дошку і добре вимісити. Дайте йому відпочити півгодини.
равіолі італійські - фото крок 5
Змішайте курячий фарш із зеленню, дрібно нарізаною цибулею і яйцем, приправити сіллю, поперчіть.
равіолі італійські - фото крок 6
Накрийте форму для равіолі тестом і зробіть поглиблення для фаршу.
равіолі італійські - фото крок 7
Викладіть фарш в поглиблення.
равіолі італійські - фото крок 8
Накрийте форму шаром тіста і прокатати качалкою.
равіолі італійські - фото крок 9
Варіть равіолі в киплячій воді 4 хвилини.
равіолі італійські - фото крок 10
Смачного!

Схожі рецепти