Равіолі італійські
(покроковий рецепт з фото)
Равіолі італійські відрізняються великою різноманітністю начинок і соусів, під якими вони подаються. Розмір равіолі не дуже великий, а тісто готується дуже пружне і еластичне, як на пасту.
Равіолі італійські подають з різними соусами: вершковими, томатними, овочевими. Можна приготувати соус, прокип'ятивши цибулю в невеликій кількості білого вина і оцту, додавши вершкове масло і зелень. Найголовніше потрібно зробити правильне тісто, воно повинно бути дуже еластичним і не липнути до рук. За допомогою спеціальної машинки для розкочування тіста, його прокочують склавши в кілька шарів до тонкого стану. Але можна катати і руками. Успіхів і приємного апетиту!
- Борошно - 800 грам (тісто)
- Яйце - 4 штуки (тісто)
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка (тісто)
- Курячий фарш - 500-700 грам
- Luk-Salotti - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Braai - 4 штуки (гілочка)
- Яйце - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
Яйця збити з маслом, сіллю і водою.
Борошно насипати в миску і влити яйця, почати замішувати тісто.
Заважайте поки борошно повністю не вбере яєчну суміш.
Тісто викладіть на дошку і добре вимісити. Дайте йому відпочити півгодини.
Змішайте курячий фарш із зеленню, дрібно нарізаною цибулею і яйцем, приправити сіллю, поперчіть.
Накрийте форму для равіолі тестом і зробіть поглиблення для фаршу.
Викладіть фарш в поглиблення.
Накрийте форму шаром тіста і прокатати качалкою.
Варіть равіолі в киплячій воді 4 хвилини.
Смачного!