Рагу з сосискою
(покроковий рецепт з фото)
Швидке і зручне в приготування блюдо для обіду або вечері. І що не менш важливо - зовсім недороге.
Ця страва чудово підійде для скромного сімейного обіду або вечері. Досить просте блюдо, яке зможе приготувати будь-яка господиня. Найголовніше - воно бюджетне, ситне і поживне. У кожної господині знайдеться набір овочів, необхідний для того, щоб скористатися цим рецептом приготування рагу з сосискою. У рецепті вказано базовий набір овочів, ви можете додавати або замінювати овочі на інші, наявні у вашому холодильнику. Розповідаю, як зробити рагу з сосискою.
- Сосиски - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 3-4 штук
- Капуста - 400 грам
- Помідори - 2-3 штук (можна замінити томатним соусом або пастою)
- Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
Чистим овощи, моєму. Цибулю дрібно нарізаємо, моркву натираємо на тертці. Обсмажуємо цибулю з морквою на олії.
Картоплю нарізаємо невеликими кубиками або смужками. Додаємо до цибулі і моркви і обсмажуємо до напів-готовності. Помішуємо, щоб не пригорає.
Дрібно шаткуємо капусту, додаємо до овочів на сковорідку. Солимо, перчим, перемішуємо і тушкуємо на невеликому вогні під кришкою хвилин 5.
Помідори очищаємо від шкірки, дрібно нарізаємо і відправляємо на сковорідку. Замість помідор можна взяти томатний соус або пасту. Тушкуємо під кришкою.
Сосиски очищаємо від шкірки, нарізаємо і викладаємо в сковороду. Можна додати трохи води, щоб вона злегка прикривала овочі. Закриваємо сковороду кришкою і тушкуємо рагу до готовності картоплі і капусти.