Рецепт Рагу після татаро фото

Рагу після татаро
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
М'ясо , Овочі , Яловичина
Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Рагу по-татарськи - прекрасне ароматне блюдо. Його можна готувати знову і знову: воно ситне, смачне і ароматне. Нам знадобиться невеликий казан або гусятница, толстостенная каструля.

Опис приготування:

Рагу по-татарськи готується приблизно дві години. М'ясо обсмажують на сильному вогні, а після додавання помідорів воно вже гаситься на слабкому вогні. У цій страві головне добитися ідеального приготування яловичини. Можна в рагу по-татарськи додати ще кабачок. Його теж потрібно обсмажити окремо. Успіхів і приємного апетиту!


  • Яловичина - 500 грам
  • Цибуля - 2-3 штук
  • Помідор - 4-6 штук
  • Часник - 2-3 штук
  • Огірок малосольний - 4 штуки
  • Картопля - 4-5 штук
  • Олія - 0, 5 склянки
  • Сіль, перець - За смаком
рагу після татаро - фото крок 1
М'ясо порізати шматочками.
рагу після татаро - фото крок 2
Цибулю - півкільцями.
рагу після татаро - фото крок 3
Обсмажте м'ясо з цибулею на великому вогні.
рагу після татаро - фото крок 4
Натріть помідори на тертці, додайте часник.
рагу після татаро - фото крок 5
Помідори влийте в казан, добре розмішайте.
рагу після татаро - фото крок 6
Додайте солоні огірки, нарізані брусочками, і спеції. Закрийте кришку, тушкуйте до готовності м'яса.
рагу після татаро - фото крок 7
Поки м'ясо гаситься, посмажте картопля.
рагу після татаро - фото крок 8
Коли м'ясо готове, з'єднайте його з картоплею. Добре перемішайте.
рагу після татаро - фото крок 9
Смачного!

Схожі рецепти