Рагу після татаро
(покроковий рецепт з фото)
Рагу по-татарськи - прекрасне ароматне блюдо. Його можна готувати знову і знову: воно ситне, смачне і ароматне. Нам знадобиться невеликий казан або гусятница, толстостенная каструля.
Рагу по-татарськи готується приблизно дві години. М'ясо обсмажують на сильному вогні, а після додавання помідорів воно вже гаситься на слабкому вогні. У цій страві головне добитися ідеального приготування яловичини. Можна в рагу по-татарськи додати ще кабачок. Його теж потрібно обсмажити окремо. Успіхів і приємного апетиту!
- Яловичина - 500 грам
- Цибуля - 2-3 штук
- Помідор - 4-6 штук
- Часник - 2-3 штук
- Огірок малосольний - 4 штуки
- Картопля - 4-5 штук
- Олія - 0, 5 склянки
- Сіль, перець - За смаком
М'ясо порізати шматочками.
Цибулю - півкільцями.
Обсмажте м'ясо з цибулею на великому вогні.
Натріть помідори на тертці, додайте часник.
Помідори влийте в казан, добре розмішайте.
Додайте солоні огірки, нарізані брусочками, і спеції. Закрийте кришку, тушкуйте до готовності м'яса.
Поки м'ясо гаситься, посмажте картопля.
Коли м'ясо готове, з'єднайте його з картоплею. Добре перемішайте.
Смачного!