Простий рецепт з курячої грудки
(покроковий рецепт з фото)
Тут покажу вам простий рецепт з курячої грудки. Це буде гаряче одночасно з гарніром у вигляді тушкованих овочів: картоплі, морквини і цибулі. А курочку попередньо обсмажити, потім згасимо.
В результаті ми отримаємо відмінне легке овочеве рагу з ніжною курочкою. З приготуванням впорається навіть недосвідчений кухар. Весь процес займає хвилин 30, якщо під час обсмажування курки зайнятися нарізкою овочів і почати їх гасити.
- Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Куряча грудка - 400 грам
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Лук червоний - 2 штуки
- Картопля - 500 грам
- Бульйон курячий - 350 мілілітрів
- Лимонний сік - 3 Ст. Ложки
- Орегано - За смаком
Курку промийте і поріжте невеликими шматочками. Обваляйте м'ясо в суміші борошна, солі і перцю.
Розжарити масло і обсмажте на ньому курку до золотистої скоринки.
Поріжте картоплю великим кубиком, подрібніть цибулю і тушкуйте все разом в каструлі хвилин 5.
Потім додайте моркву, бульйон, лимонний сік, орегано. Дайте закипіти. Додайте курку.
Накрийте каструлю кришкою і тушкуйте страву хвилин 20.