Профітролі з червоною рибою
(покроковий рецепт з фото)
Профітролі з червоною рибою - прекрасна закуска для красиво оформленого святкового столу або фуршету. Не тільки смачна, але ще і оригінальна.
Якщо ви не знаєте, ніж можна витончено прикрасити святковий стіл, то ось вам ідея дуже красивої і смачної закуски - профитроли з червоною рибою. Червону рибу люблять практично всі, а вже в такому вигляді, да з сирним кремом - за милу душу завжди розходиться. Ну і чисто візуально така закуска, як правило, на столі виглядає дуже солідно.
- Борошно пшеничне - 180 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Куряче яйце - 4 штуки
- Вода - 250 мілілітрів
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Сир сирний - 300 грам
- Зелень - - За смаком
- Часник - 1 зубчик
- Спеції - - За смаком
- Вершки 33% - 120 мілілітрів
- Риба червона слабосолона - 300 грам
Насамперед необхідно приготувати заварне тісто. Змішуємо кип'ячену воду, олія, сіль і цукор. Повторно кип'ятимо, потім додаємо борошно і активно перемішуємо масу до однорідності. Даємо охолонути близько 5-10 хвилин, після чого вводимо в масу яйця (по одному), постійно помішуючи.
Застеляємо деко пекарської папером і за допомогою кондитерського мішка викладаємо на нього профитроли. В принципі, форма потрібна тільки для краси, тому можна і просто викласти ложечкою.
Ставимо деко в духовку, випікаємо близько 40 хвилин при 180 градусах.
Тим часом займемося начинкою. Окремо збиваємо вершки і окремо - сир, потім дві утворилися маси змішуємо. Солимо, перчим, додаємо улюблені спеції і видавлений часник.
Додаємо в начинку рубану зелень.
Беремо готові профітролі, зрізаємо у них верхівки і наповнюємо їх начинкою.
Червону рибу нарізаємо тонкими скибочками і звертаємо трояндочкою, як показано на фото.
Вставляємо трояндочки в центр профитроли.
Залишається тільки прикрасити гілочкою петрушки - і таблиці.