Профітролі з червоною ікрою
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете на святковий стіл подати не тільки смачну і вишукану, але і апетитну закуску, приготуйте профитроли з червоною ікрою. Нескладний покроковий рецепт як раз перед вами. Запам'ятовуйте!
Доповнити такі профитроли можна як вершковим маслом, так і вершковим сиром, наприклад. Наповнювати їх зручно, зробивши бічний надріз, але при бажанні можете зрізати повністю верхівку, а потім акуратно встановити її на начинку.
- Яйце - 3 штуки
- Вода - 1 Склянка
- Борошно - 1 Склянка
- Вершкове масло - 100 грам
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Червона ікра - 100 грам
- Масло вершкове або вершковий сир - За смаком
1. Ось такий набір інгредієнтів ми будемо використовувати.
2. Масло з'єднайте з водою і поставте на вогонь.
3. Коли масло повністю розтопилося, додайте дрібку солі.
4. У киплячу воду з маслом всипте борошно.
5. Ретельно перемішайте і як тільки борошно завариться, зніміть з вогню.
6. Тісто потрібно трохи остудити, а після по одному ввести яйця, ретельно вимішуючи.
7. Кількість яєць залежить від їх розміру і щільності тесту. В результаті тісто має бути гладким, але не рідким.
8. Підготуйте стакан з водою. Занурте ложку в воду, після візьміть тісто і викладіть на деко. Знову ложку в воду і так до тих пір, поки тісто не закінчиться. Надішліть деко в розігріту до 190 градусів духовку.
9. Випікайте профитроли близько 50 хвилин. Вони повинні як слід підсохнути.
10. Остигнули профитроли гострим ножем надріжте і наповніть ікрою з маслом або вершковим сиром. Усе, смачна закуска готова. Смачного!