ПП-пельмені з виноградом
(покроковий рецепт з фото)
Що, що, що! Це не помилка! пельмені, а всередині виноград. Дуже смачно, повірте! Готувати тісто будемо з корисною цільнозерновий борошна, тому блюдо у нас корисне!
Пельмені та вареники можна готувати з будь-якою начинкою - м'ясної, овочевий, ягідної. А ви пробували коли-небудь пельмені з виноградом? Я розповім і покажу як приготувати смачні і незвичайні ПП-пельмені з виноградом. Впевнена, смак вам сподобається!
- Борошно пшеничне цільнозернових - 1 Склянка
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Виноград - 20-22 штук (бажано без кісточок)

Ось з цих продуктів ми приготуємо тісто.

У борошно вливаємо оливкову олію і додамо щіпку солі, перемішаємо і вливаємо воду. Її може знадобитися трохи більше або трохи менше, адже борошно у всіх різна. Тісто має вийти м'яким і еластичним. Замотати його в плівку, нехай постоїть хвилин 20.

У мене виноград з кісточками. Довелося розрізати і виколупувати кісточки:)

Тісто ділимо на дві частини і кожну частину розкачати в ковбаску. Наріжемо на невеликі шматочки.

І розгортаємо кожен шматочок в тонкий кружечок.

Викладаємо виноград і ліпимо пельмені.

У мене вийшло зліпити 21 пельмені.

Варимо пельмені в злегка підсоленій воді хвилин 5-7 після закипання. Час варіння залежить від товщини тесту.

Ось такі незвичайні пельмені виходять.

Подаємо такі пельмені з фруктовим йогуртом. Начинка виходить дивовижної!