Помідори з базиліком
(покроковий рецепт з фото)
Помідори з базиліком можна подати як закуску або салату. Ця страва може бути і тим, і іншим.
Поріжте помідори кільцями, викладіть на листя салату або рукколу. Посипте сіллю, перцем, збризніть бальзамічним кремом і оливковою олією. Готово!
- Помідор - 3 штуки
- Базилік - 10 грам
- Бальзамічний крем - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
- Салат - 1 пучок
Салатні листя вимити від піску. Обсушити паперовим рушником і викласти на тарілку.
Помідори вимити. Зрізати попку і нарізати кільцями. Укласти зверху на салат.
Свіжий базилік зеленого або фіолетового кольору нарізати соломкою. Подрібненим базиліком посипати помідори.
Полити помідори зверху бальзамічним кремом (не плутайте з оцтом) і скропити оливковою олією. Посоліть і поперчіть за смаком.
Подайте до столу відразу. Таке блюдо не терпить очікування і має готуватися за 2-5 хвилин до подачі до столу.