Рецепт Помідори по-Ризького фото

Помідори по-Ризького
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Помідор
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На швидку руку , Романтична вечеря
Заготовки , Маринування
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

У цій заготівлі смак маринованих помідорів відмінно доповнюють болгарський перець, цибуля і часник. Найкраще для заготовки підходять помідори сорту"Сливки" . Вони не лопаються, залишаються щільними, пружними.

Опис приготування:

Перед вами відмінний і перевірений рецепт, як приготувати помідори по-Ризького. Збалансований смак маринаду робить смачними всі овочі в заготівлі: і помідори, і перець, і цибулю з часником.

  • Помідор - 3 кілограма
  • Цибуля - 1 кілограм
  • Перець болгарський - 1 кілограм
  • Часник - 10 зубчиків
  • Перець духмяний горошок - 10 штук
  • Вода - 2 L
  • Сіль - 3 Ст. Ложки
  • Цукор - 6 Ст. Ложок
  • Оцет 9% - 1 Ст. Ложка
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
помідори по-Ризького - фото крок 1
Овочі помийте, цибуля, часник очистіть.
помідори по-Ризького - фото крок 2
Цибуля наріжте кільцями, перець і часник - скибочками.
помідори по-Ризького - фото крок 3
У стерилізовані банки закладіть помідори, цибуля, перець, часник і запашний перець. У каструлі з'єднайте воду, сіль, цукор, рослинне масло і оцет, доведіть до кипіння.
помідори по-Ризького - фото крок 4
Залийте в банки, поставте їх в гарячу воду. Доведіть до кипіння і стерилізують 0, 5л банки 10 хвилин, 1л банки - 15 хвилин. Укутайте, дайте охолонути. Зберігайте в прохолодному місці.

Схожі рецепти