Рецепт Плескавіца з сиром фото

Плескавіца з сиром
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети , Солоне
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 50 хв.

Бутерброд - гаряче блюдо родом з Сербії. Представляє вона собою велику котлету з змішаного фаршу. Подається вона зазвичай з соусом"Урнебес" з сиру, печеного болгарського перцю, часнику і аджики.

Опис приготування:

Сьогодні ми будемо готувати не класичний варіант, а плескавіца з начинкою у вигляді сиру. Ви можете взяти твердий сир, fetaksu або Бринза. Якщо не любите базилік, то просто не додавайте його або замініть так іншу зелень. А ось паприка буде тут доречна! Яловичину можна замінити на телятину. Смажити плескавіца найкраще на чавунній сковороді. Смачного!

  • Фарш м'ясний - 600 грам (яловичина і свинина 1:1)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Сир твердий - 100 грам
  • Вода газована - 1/2 склянки
  • Часник - 3 зубчики
  • Базилік - 1 щіпка (сухий)
  • Паприка - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
плескавіца з сиром - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
плескавіца з сиром - фото крок 2
Додайте у фарш дрібно нарізану цибулю, сіль і газовану воду. Перемішайте і приберіть в холодильник на дві години.
плескавіца з сиром - фото крок 3
Потім додайте нарізаний сир, паприка, базилік і перемішайте.
плескавіца з сиром - фото крок 4
Розділіть фарш на 2 частини. Сформуйте 2 котлети.
плескавіца з сиром - фото крок 5
Обсмажте до готовності з двох сторін.
плескавіца з сиром - фото крок 6
Подавайте відразу.
плескавіца з сиром - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти