Плескавіца з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Бутерброд - гаряче блюдо родом з Сербії. Представляє вона собою велику котлету з змішаного фаршу. Подається вона зазвичай з соусом "урнебес" з сиру, печеного болгарського перцю, часнику і аджики.
Сьогодні ми будемо готувати не класичний варіант, а плескавіца з начинкою у вигляді сиру. Ви можете взяти твердий сир, fetaksu або Бринза. Якщо не любите базилік, то просто не додавайте його або замініть так іншу зелень. А ось паприка буде тут доречна! Яловичину можна замінити на телятину. Смажити плескавіца найкраще на чавунній сковороді. Смачного!
- Фарш м'ясний - 600 грам (яловичина і свинина 1:1)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сир твердий - 100 грам
- Вода газована - 1/2 склянки
- Часник - 3 зубчики
- Базилік - 1 щіпка (сухий)
- Паприка - 1/2 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Додайте у фарш дрібно нарізану цибулю, сіль і газовану воду. Перемішайте і приберіть в холодильник на дві години.
Потім додайте нарізаний сир, паприка, базилік і перемішайте.
Розділіть фарш на 2 частини. Сформуйте 2 котлети.
Обсмажте до готовності з двох сторін.
Подавайте відразу.
Смачного!