Рецепт Пластини для лазаньї фото

Пластини для лазаньї
(покроковий рецепт з фото)

Болгарська кухня
Борошно, Яйця
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Для діабетиків
На обід, На вечерю, Легка вечеря
Гарячі страви, Лазанья

Немає нічого смачнішого, ніж домашня паста. Ви точно знаєте, що вона свіжа і не містить шкідливих речовин. Розповім, як приготувати пластини для лазаньї, дуже популярного італійського блюда.

Не обов'язково мати в своєму розпорядженні машину і спеціальну насадку для розкочування пасти, щоб приготувати лазанью або інші види. Все робиться вручну, з простих інгредієнтів. Такі пластини можна використовувати не тільки для лазаньї, а, наприклад, і для каннеллони.

  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Яйця - 2 штуки
  • Вода - За смаком
  • Сіль - 1/4 чайних ложки
1
З'єднайте борошно з сіллю, потім в центрі зробіть поглиблення і вбийте курячі яйця, перемішайте і вимішують тісто близько 3-5 хвилин.
2
Тісто виходить трохи сухим, тому влийте 1-2 столові ложки води. Тісто не повинно розпадатися.
3
Скачайте тісто в кулю і оберніть харчовою плівкою, залиште на 30 хвилин при кімнатній температурі.
4
Розріжте тісто навпіл і кожну половинку розкачати дуже тонко, щоб тісто майже просвічувалось. Розріжте пласти на прямокутники.
5
Деко посипати борошном і викладіть тісто для висихання, залиште його на 30 хвилин.
6
У каструлю налийте воду, посоліть і налийте трохи оливкового масла, опустіть листи і варіть 5 хвилин, потім дістаньте шумівкою. Листи готові для подальшого приготування.

Схожі рецепти