Рецепт Піта з шинкою фото

Піта з шинкою
(покроковий рецепт з фото)

Грецька кухня
М'ясо , Субпродукти , Шинка
Вегетаріанське харчування
На вечерю , На святковий стіл , Фуршет
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Ця закуска точно буде вам до смаку - рецепт приготування піти з шинкою представлений нижче. Піту з шинкою можна подати на фуршет або взяти з собою в якості закуски на пікнік.


Опис приготування:

Для приготування піти з шинкою в домашніх умовах треба підготувати начинку, загорнути її в лаваш, потім підготувати заливку і розлити її по рулетів. Далі запікаємо лаваш, посипаючи його тертим сиром. Все просто!

  • Лаваш тонкий - 10 штук
  • Сир твердий - 500 грам
  • Шинка - 300 грам
  • Куряче філе - 500 грам
  • Зелена цибуля - 150 грам
  • Кефір - 125 мілілітрів
  • Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
  • Куряче яйце - 5 штук
піта з шинкою - фото крок 1
Куряче філе промиваємо в холодній воді. Ріжемо на шматочки і опускаємо в каструлю з водою. Варимо на середньому вогні протягом півгодини.
піта з шинкою - фото крок 2
Подрібнюємо цибулю.
піта з шинкою - фото крок 3
Сир натираємо на тертці.
піта з шинкою - фото крок 4
Дрібно нарізаємо шинку скибочками.
піта з шинкою - фото крок 5
В окремій мисці змішуємо кефір з яєчним жовтком.
піта з шинкою - фото крок 6
Готуємо начинку. Змішуємо цибулю, шинку, філе, половину сиру. Приправляємо все сіллю і перцем і змішуємо.
піта з шинкою - фото крок 7
У кожен шматок лаваша укладаємо приблизно по 200 грам начинки.
піта з шинкою - фото крок 8
Загортаємо лаваші в рулети з начинкою.
піта з шинкою - фото крок 9
У миску з кефіром і яйцями додаємо борошна, приправляем сіллю і перцем. Заважаємо до однорідності і заливаємо рулети.
піта з шинкою - фото крок 10
Зверху викладаємо тертий сир. Запікаємо все в духовці при температурі 220 градусів протягом 20 хвилин.

Схожі рецепти