Пиріжки з картоплею і беконом
(покроковий рецепт з фото)
Пиріжки з картоплею і беконом - відмінне блюдо на полуденок, швидкий перекус або в подорож. Я зазвичай печу такі пиріжки в довгу подорож. Пакую по два в фольгу, заливаю термос чаю і вперед!
Як приготувати пиріжки з картоплею і беконом?
1. Борошно просійте в високу миску, додайте рослинне масло, соду і сіль. Влийте кефір, перемішайте і замісіть тісто. Наше тісто для пиріжків не повинно липнути до рук. Це можна "відрегулювати", додаючи борошно. Залиште готове тісто під рушником на півгодини.
2. Бекон наріжте невеликими кубиками.
3. Kartoshku чистий, наріжте і відваріть до готовності з сіллю.
4. У сковороді на середньому вогні обсмажте бекон.
5. Варену картоплю зітреш, потім перемішайте зі смаженим беконом.
6. По закінченню півгодини тісто розкачати в ковбаску, розділіть її на рівні шматочки.
8. Насипте на стіл борошна і кулька розкачайте в млинець.
9. У кожен коржик викладіть по столовій ложці начинки, краю коржів міцно-міцно защіпніте.
10. На застелене пергаментом деко викладіть пиріжки.
11. Збийте яйце. Змастіть збитим яйцем булочки. Якщо хочете, присипте булочки кмином.
12. Випікайте пиріжки з картоплею і беконом в розігрітій до 200 градусів духовці до рум'яного кольору.
Смачного!
- Бекон - 250-300 грам
- Картопля - 6-7 штук
- Кефір - 300 мілілітрів
- Борошно - 4 склянки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Яйце - 1-2 штук
1. Борошно просійте в високу миску, додайте рослинне масло, соду і сіль. Влийте кефір, перемішайте і замісіть тісто. Наше тісто для пиріжків не повинно липнути до рук. Це можна "відрегулювати", додаючи борошно. Залиште готове тісто під рушником на півгодини.
2. Бекон наріжте невеликими кубиками.
3. Kartoshku чистий, наріжте і відваріть до готовності з сіллю.
4. У сковороді на середньому вогні обсмажте бекон.
5. Варену картоплю зітреш, потім перемішайте зі смаженим беконом.
6. По закінченню півгодини тісто розкачати в ковбаску, розділіть її на рівні шматочки.
8. Насипте на стіл борошна і кулька розкачайте в млинець.
9. У кожен коржик викладіть по столовій ложці начинки, краю коржів міцно-міцно защіпніте.
10. На застелене пергаментом деко викладіть пиріжки.
11. Збийте яйце. Змастіть збитим яйцем булочки. Якщо хочете, присипте булочки кмином.
12. Випікайте пиріжки з картоплею і беконом в розігрітій до 200 градусів духовці до рум'яного кольору.
Смачного!