Пиріжки з картоплею і беконом
(покроковий рецепт з фото)
Пиріжки з картоплею і беконом - відмінне блюдо на полуденок, швидкий перекус або в подорож. Я зазвичай печу такі пиріжки в довгу подорож. Пакую по два в фольгу, заливаю термос чаю і вперед!
Опис приготування:
Як приготувати пиріжки з картоплею і беконом?
1. Борошно просійте в високу миску, додайте рослинне масло, соду і сіль. Влийте кефір, перемішайте і замісіть тісто. Наше тісто для пиріжків не повинно липнути до рук. Це можна"відрегулювати" , додаючи борошно. Залиште готове тісто під рушником на півгодини.
2. Бекон наріжте невеликими кубиками.
3. Kartoshku чистий, наріжте і відваріть до готовності з сіллю.
4. У сковороді на середньому вогні обсмажте бекон.
5. Варену картоплю зітреш, потім перемішайте зі смаженим беконом.
6. По закінченню півгодини тісто розкачати в ковбаску, розділіть її на рівні шматочки.
8. Насипте на стіл борошна і кулька розкачайте в млинець.
9. У кожен коржик викладіть по столовій ложці начинки, краю коржів міцно-міцно защіпніте.
10. На застелене пергаментом деко викладіть пиріжки.
11. Збийте яйце. Змастіть збитим яйцем булочки. Якщо хочете, присипте булочки кмином.
12. Випікайте пиріжки з картоплею і беконом в розігрітій до 200 градусів духовці до рум'яного кольору.
Смачного!
- Бекон - 250-300 грам
- Картопля - 6-7 штук
- Кефір - 300 мілілітрів
- Борошно - 4 склянки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Яйце - 1-2 штук
1. Борошно просійте в високу миску, додайте рослинне масло, соду і сіль. Влийте кефір, перемішайте і замісіть тісто. Наше тісто для пиріжків не повинно липнути до рук. Це можна"відрегулювати" , додаючи борошно. Залиште готове тісто під рушником на півгодини.
2. Бекон наріжте невеликими кубиками.
3. Kartoshku чистий, наріжте і відваріть до готовності з сіллю.
4. У сковороді на середньому вогні обсмажте бекон.
5. Варену картоплю зітреш, потім перемішайте зі смаженим беконом.
6. По закінченню півгодини тісто розкачати в ковбаску, розділіть її на рівні шматочки.
8. Насипте на стіл борошна і кулька розкачайте в млинець.
9. У кожен коржик викладіть по столовій ложці начинки, краю коржів міцно-міцно защіпніте.
10. На застелене пергаментом деко викладіть пиріжки.
11. Збийте яйце. Змастіть збитим яйцем булочки. Якщо хочете, присипте булочки кмином.
12. Випікайте пиріжки з картоплею і беконом в розігрітій до 200 градусів духовці до рум'яного кольору.
Смачного!