Рецепт Пиріжки з картоплею і беконом фото

Пиріжки з картоплею і беконом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Картопля , Бекон
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Пиріжки з картоплею і беконом - відмінне блюдо на полуденок, швидкий перекус або в подорож. Я зазвичай печу такі пиріжки в довгу подорож. Пакую по два в фольгу, заливаю термос чаю і вперед!

Опис приготування:

Як приготувати пиріжки з картоплею і беконом?

1. Борошно просійте в високу миску, додайте рослинне масло, соду і сіль. Влийте кефір, перемішайте і замісіть тісто. Наше тісто для пиріжків не повинно липнути до рук. Це можна"відрегулювати" , додаючи борошно. Залиште готове тісто під рушником на півгодини.

2. Бекон наріжте невеликими кубиками.

3. Kartoshku чистий, наріжте і відваріть до готовності з сіллю.

4. У сковороді на середньому вогні обсмажте бекон.

5. Варену картоплю зітреш, потім перемішайте зі смаженим беконом.

6. По закінченню півгодини тісто розкачати в ковбаску, розділіть її на рівні шматочки.

8. Насипте на стіл борошна і кулька розкачайте в млинець.

9. У кожен коржик викладіть по столовій ложці начинки, краю коржів міцно-міцно защіпніте.

10. На застелене пергаментом деко викладіть пиріжки.

11. Збийте яйце. Змастіть збитим яйцем булочки. Якщо хочете, присипте булочки кмином.

12. Випікайте пиріжки з картоплею і беконом в розігрітій до 200 градусів духовці до рум'яного кольору.

Смачного!

  • Бекон - 250-300 грам
  • Картопля - 6-7 штук
  • Кефір - 300 мілілітрів
  • Борошно - 4 склянки
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Яйце - 1-2 штук
Як приготувати пиріжки з картоплею і беконом?

1. Борошно просійте в високу миску, додайте рослинне масло, соду і сіль. Влийте кефір, перемішайте і замісіть тісто. Наше тісто для пиріжків не повинно липнути до рук. Це можна"відрегулювати" , додаючи борошно. Залиште готове тісто під рушником на півгодини.

2. Бекон наріжте невеликими кубиками.

3. Kartoshku чистий, наріжте і відваріть до готовності з сіллю.

4. У сковороді на середньому вогні обсмажте бекон.

5. Варену картоплю зітреш, потім перемішайте зі смаженим беконом.

6. По закінченню півгодини тісто розкачати в ковбаску, розділіть її на рівні шматочки.

8. Насипте на стіл борошна і кулька розкачайте в млинець.

9. У кожен коржик викладіть по столовій ложці начинки, краю коржів міцно-міцно защіпніте.

10. На застелене пергаментом деко викладіть пиріжки.

11. Збийте яйце. Змастіть збитим яйцем булочки. Якщо хочете, присипте булочки кмином.

12. Випікайте пиріжки з картоплею і беконом в розігрітій до 200 градусів духовці до рум'яного кольору.

Смачного!

Схожі рецепти