Пиріг з естрагоном
(покроковий рецепт з фото)
Грузинський рецепт, як приготувати пиріг з естрагоном. Спершу смак пирога може трохи збентежити, проте до нього потрібно звикнути. Читаємо покрокову інструкцію і приступаємо до приготування.
Для того щоб трохи пом'якшити смак, можна розбавити естрагон іншою зеленню (шпинатом, кінзою, зеленою цибулею і навіть петрушкою). Тісто для приготування виходить зернистим і дуже смачним. Пиріг стане відмінним варіантом до обіднього або полуденного столу!
- Естрада - 60 грам
- Шпинат - 200 грам
- Яйце - 8 штук(6 в начинку, 2 в тісто)
- Олія - 270 грам
- Борошно - 5 Ст. Ложок
- Кефір - 500 мілілітрів (або ряжанка)
- Rafinirovannoe масло - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сода - 1/2 чайних ложки
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Жовток - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Беремо всі необхідні інгредієнти для приготування.
2. Промиваємо і дрібно нарізаємо зелень.
3. 20 грамів масла розтоплюємо на сковороді, всипаємо до маслу зелень, тушкуємо п'ять хвилин, а потім прибираємо з вогню.
4. Варимо яйця для начинки, нарізаємо їх, додаємо зелень, солимо і перчимо.
5. Для тесту збиваємо яйця з цукром і сіллю, додаємо ряжанку або кефір, рафінована олія і розтоплене вершкове масло (250 грамів).
6. Просіваємо борошно, з'єднуємо її з содою, порційно додаємо її до цукрово-дієти суміші. Тісто виходить густим.
7. Деко застилає пергаментом, змащуємо вершковим маслом і посипаємо борошном, третю частину тіста викладаємо на деко і розрівнюємо.
8. Викладаємо начинку.
9. Залишок тесту викладаємо поверх начинки (щоб все тісто покрило її).
10. Жовток змішуємо зі сметаною, змащуємо їм пиріг. Відправляємо випічку в розігрітий до 200 градусів духовку на п'ятдесят хвилин. Після цього йому необхідно охолонути - і можна подавати до столу.