Рецепт Молода картопля з естрагоном на пару фото

Молода картопля з естрагоном на пару
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Картопля , Зелень , Спеції , Прянощі , Приправи , Молода картопля
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви на пару
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Рецепт приготування молодої картоплі, відвареного на пару з білим вином, курячим бульйоном і естрагоном.

Опис приготування:

На страви з картоплі слід звернути особливу увагу, оскільки він став нашим «другим хлібом». Картопля, приготований на пару - саме дієтичне блюдо. А якщо це ще й молода картопля, то гарнір вийде надзвичайно смачним.

Приготування:

Змішати курячий бульйон з білим вином в нижньому відсіку пароварки, довести до кипіння. Викласти молода картопля в пароварку, накрити кришкою і готувати приблизно 14 хвилин. Викласти картоплю на блюдо, полити оливковою олією, додати сіль і чорний мелений перець за смаком, посипати подрібненим естрагоном і відразу ж подавати.


  • Білого вина - 1 Склянка
  • Курячого бульйону - 1/2 склянки
  • Молодої картоплі - 0, 5 кілограма
  • Оливкового масла - 1 Ст. Ложка
  • Естрагону (тархуна) - 1 Чайна ложка
  • Солі - 1 Чайна ложка
  • Чорного меленого перцю - 1 Чайна ложка
На страви з картоплі слід звернути особливу увагу, оскільки він став нашим «другим хлібом». Картопля, приготований на пару - саме дієтичне блюдо. А якщо це ще й молода картопля, то гарнір вийде надзвичайно смачним.

Приготування:

Змішати курячий бульйон з білим вином в нижньому відсіку пароварки, довести до кипіння. Викласти молода картопля в пароварку, накрити кришкою і готувати приблизно 14 хвилин. Викласти картоплю на блюдо, полити оливковою олією, додати сіль і чорний мелений перець за смаком, посипати подрібненим естрагоном і відразу ж подавати.

Схожі рецепти