Молода картопля з естрагоном на пару
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування молодої картоплі, відвареного на пару з білим вином, курячим бульйоном і естрагоном.
На страви з картоплі слід звернути особливу увагу, оскільки він став нашим «другим хлібом». Картопля, приготований на пару - саме дієтичне блюдо. А якщо це ще й молода картопля, то гарнір вийде надзвичайно смачним.
Приготування:
Змішати курячий бульйон з білим вином в нижньому відсіку пароварки, довести до кипіння. Викласти молода картопля в пароварку, накрити кришкою і готувати приблизно 14 хвилин. Викласти картоплю на блюдо, полити оливковою олією, додати сіль і чорний мелений перець за смаком, посипати подрібненим естрагоном і відразу ж подавати.
- Білого вина - 1 Склянка
- Курячого бульйону - 1/2 склянки
- Молодої картоплі - 0, 5 кілограма
- Оливкового масла - 1 Ст. Ложка
- Естрагону (тархуна) - 1 Чайна ложка
- Солі - 1 Чайна ложка
- Чорного меленого перцю - 1 Чайна ложка
Приготування:
Змішати курячий бульйон з білим вином в нижньому відсіку пароварки, довести до кипіння. Викласти молода картопля в пароварку, накрити кришкою і готувати приблизно 14 хвилин. Викласти картоплю на блюдо, полити оливковою олією, додати сіль і чорний мелений перець за смаком, посипати подрібненим естрагоном і відразу ж подавати.