Рецепт Пиріг з баклажанами і помідорами фото

Пиріг з баклажанами і помідорами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Овочі, Баклажан, Помідор, Листкове тісто
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На полуденок
Випічка, Пироги

Ділюся рецептом пирога з баклажанами і помідорами. Він виходить соковитим, ніжним і дуже смачним. Ідеально підійде для вечері. Тому, поки сезон баклажанів, не втрачайте можливість його приготувати!

Докладніше, як приготувати пиріг з баклажанами і помідорами, я розповім нижче. Дана кількість інгредієнтів розраховане на форму діаметром 24 см.

  • Тісто листкове - 250 грам (бездрожжевое)
  • Баклажан - 1-2 штук
  • Помідори - 2-3 штук
  • Цибуля - 1/2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Сир - 50 грам
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
пиріг з баклажанами і помідорами - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
пиріг з баклажанами і помідорами - фото крок 2
Наріжте баклажани на великі скибочки, рясно посоліть і залиште на 20 хвилин. Потім промийте в холодній воді і відіжміть.
пиріг з баклажанами і помідорами - фото крок 3
Розігрійте сковороду на середньому вогні. Обсмажте цибулю і часник до м'якості.
пиріг з баклажанами і помідорами - фото крок 4
Додайте баклажани. Смажте їх до напівготовності.
пиріг з баклажанами і помідорами - фото крок 5
Помідори наріжте на великі скибочки, додайте до баклажанів. Приправити сіллю і poperčite.
пиріг з баклажанами і помідорами - фото крок 6
Розкачайте тісто по діаметру форми для випічки. Сформуйте бортики, дно наколи виделкою.
пиріг з баклажанами і помідорами - фото крок 7
Викладіть начинку в форму для запікання. Випікайте пиріг 25 хвилин при температурі 200 градусів.
пиріг з баклажанами і помідорами - фото крок 8
Потім додайте тертий сир і запікайте пиріг ще 10 хвилин.
пиріг з баклажанами і помідорами - фото крок 9
Пиріг з баклажанами і помідорами готовий, смачного!

Схожі рецепти