Пиріг з баклажанами і помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся рецептом пирога з баклажанами і помідорами. Він виходить соковитим, ніжним і дуже смачним. Ідеально підійде для вечері. Тому, поки сезон баклажанів, не втрачайте можливість його приготувати!
Докладніше, як приготувати пиріг з баклажанами і помідорами, я розповім нижче. Дана кількість інгредієнтів розраховане на форму діаметром 24 см.
- Тісто листкове - 250 грам (бездрожжевое)
- Баклажан - 1-2 штук
- Помідори - 2-3 штук
- Цибуля - 1/2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Сир - 50 грам
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Наріжте баклажани на великі скибочки, рясно посоліть і залиште на 20 хвилин. Потім промийте в холодній воді і відіжміть.
Розігрійте сковороду на середньому вогні. Обсмажте цибулю і часник до м'якості.
Додайте баклажани. Смажте їх до напівготовності.
Помідори наріжте на великі скибочки, додайте до баклажанів. Приправити сіллю і poperčite.
Розкачайте тісто по діаметру форми для випічки. Сформуйте бортики, дно наколи виделкою.
Викладіть начинку в форму для запікання. Випікайте пиріг 25 хвилин при температурі 200 градусів.
Потім додайте тертий сир і запікайте пиріг ще 10 хвилин.
Пиріг з баклажанами і помідорами готовий, смачного!