Пікантне м'ясо в винному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Це тане в роті і неймовірно смачне м'ясо дуже просте в приготуванні! Додавання вина робить м'ясо м'якше і ароматні. Пробуємо?
Опис приготування:
Додавання вершків в кінці приготування не обов'язково, але бажано. Вершки пом'якшать смак і зроблять м'ясо ніжніше. А подати таке блюдо можна з будь-яким гарніром або овочевим салатом. Дуже смачно!
- Свинина - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Соєвий соус - 50 мілілітрів
- Вино червоне сухе - 100 мілілітрів
- Паприка мелена - За смаком
- Сіль - За смаком
- Вершки 20% - 20 мілілітрів
М'ясо наріжте шматочками середньої величини і обсмажте.
Додайте до м'яса крупно нарізану цибулю. Обсмажте все разом.
Влийте в сковороду соєвий соус, вино, додайте спеції. Перемішайте і тушкуйте під кришкою до готовності м'яса. За цей час зайва рідина випарується, а м'ясо просочиться усіма ароматами.
В кінці приготування підлити трохи вершків і доведіть до кипіння.
Смачного!