Рецепт Підлива для перцю фаршированого фото

Підлива для перцю фаршированого
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Соуси
Кількість порцій: 6
Час приготування: 50 хв.

Підлива для перцю фаршированого може бути і овочевий, і вершкової. Все залежить від вашого смаку. Хто любить сметану, може приготувати білу підливу. Традиційно з перцями поєднується овочева підлива.

Опис приготування:

Підлива для перцю фаршированого повністю готова, нею можна поливати вже готові перці перед подачею на стіл. В іншому варіанті підливу окремо не уварюйте, а після кроку додавання помідорів, добре перемішайте, додайте спеції і відразу залийте в каструлю з сирими фаршированими перцями. Гасіть перець відразу в томатно-овочевий підливі. І той, і інший варіант гарні. У другому випадку смак підливи змішається з гіркуватим смаком перцю. Дійте на свій смак! Успіхів і приємного апетиту!

  • Масло оливкове - 3-4 Ст. Ложок
  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Часник - 7-8 зубчиків
  • Пучок чебрецю - 1 штука
  • Помідори у власному соку - 400 грам
  • Сіль - За смаком
підлива для перцю фаршированого - фото крок 1
Підготуйте продукти.
підлива для перцю фаршированого - фото крок 2
Помідори у власному соку візьміть очищені.
підлива для перцю фаршированого - фото крок 3
Дрібно порізані цибулю і часник обсмажити на олії до золотистого кольору.
підлива для перцю фаршированого - фото крок 4
Додайте терту моркву, обсмажуйте 5-7 хвилин.
підлива для перцю фаршированого - фото крок 5
Додайте гілочку чебрецю, помідори і уварюють підливу близько 30 хвилин на слабкому вогні. Додати сіль.

Схожі рецепти