Підлива для перцю фаршированого
(покроковий рецепт з фото)
Підлива для перцю фаршированого може бути і овочевий, і вершкової. Все залежить від вашого смаку. Хто любить сметану, може приготувати білу підливу. Традиційно з перцями поєднується овочева підлива.
Підлива для перцю фаршированого повністю готова, нею можна поливати вже готові перці перед подачею на стіл. В іншому варіанті підливу окремо не уварюйте, а після кроку додавання помідорів, добре перемішайте, додайте спеції і відразу залийте в каструлю з сирими фаршированими перцями. Гасіть перець відразу в томатно-овочевий підливі. І той, і інший варіант гарні. У другому випадку смак підливи змішається з гіркуватим смаком перцю. Дійте на свій смак! Успіхів і приємного апетиту!
- Масло оливкове - 3-4 Ст. Ложок
- Морква - 2 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Часник - 7-8 зубчиків
- Пучок чебрецю - 1 штука
- Помідори у власному соку - 400 грам
- Сіль - За смаком
Підготуйте продукти.
Помідори у власному соку візьміть очищені.
Дрібно порізані цибулю і часник обсмажити на олії до золотистого кольору.
Додайте терту моркву, обсмажуйте 5-7 хвилин.
Додайте гілочку чебрецю, помідори і уварюють підливу близько 30 хвилин на слабкому вогні. Додати сіль.