Підлива для перцю фаршированого 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Підлива для перцю фаршированого може бути і овочевий, і вершкової. Все залежить від вашого смаку. Хто любить сметану, може приготувати білу підливу. Традиційно з перцями поєднується овочева підлива.
Підлива для перцю фаршированого повністю готова, нею можна поливати вже готові перці перед подачею на стіл. В іншому варіанті підливу окремо не уварюйте, а після кроку додавання помідорів, добре перемішайте, додайте спеції і відразу залийте в каструлю з сирими фаршированими перцями. Гасіть перець відразу в томатно-овочевий підливі. І той, і інший варіант гарні. У другому випадку смак підливи змішається з гіркуватим смаком перцю. Дійте на свій смак! Успіхів і приємного апетиту! 
- Масло оливкове - 3-4 Ст. Ложок
 - Морква - 2 штуки
 - Цибуля - 2 штуки
 - Часник - 7-8 зубчиків
 - Пучок чебрецю - 1 штука
 - Помідори у власному соку - 400 грам
 - Сіль - За смаком
 

Підготуйте продукти.

Помідори у власному соку візьміть очищені.

Дрібно порізані цибулю і часник обсмажити на олії до золотистого кольору.

Додайте терту моркву, обсмажуйте 5-7 хвилин.

Додайте гілочку чебрецю, помідори і уварюють підливу близько 30 хвилин на слабкому вогні. Додати сіль.