Закачування фаршированого перцю
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти, як організувати в домашніх умовах закачування фаршированого перцю. Болгарський перець фарширується капустою і морквою, а потім маринується в томатної заливки. Виходить дуже смачно!
Якщо вам подобаються овочі, значить вам сподобається і цей простий рецепт закачування фаршированого перцю. Така закуска виходить не тільки ситної і соковитою, але і дуже пікантній, що прекрасно поєднується з основними стравами на вашому столі. Вдалого приготування!
- Перець болгарський - 3 кілограма
- Капуста - 3 кілограма
- Морква - 2 штуки
- Сіль - 4, 5 Ст. Ложки
- Сік томатний - 2 L
- Оцет - 150 мілілітрів
- Масло рослинне - 400 мілілітрів
- Цукор - 200 грам
Перець ретельно промиваємо, обрізаємо у нього плодоніжки і видаляємо насіння. Повторно ретельно промиваємо овоч.
Капусту тонко нашаткуйте.
Морква очищаємо і трьом на крупній тертці.
З'єднуємо морква з капустою, солимо їх за смаком. Перемішуємо руками.
Тепер щільно фаршируємо перець капустою і морквою.
Готуємо заливку. Влийте в каструлю томатний сік, додайте оцет, рослинна олія, сіль (3 ст.Л.) і цукор. Доведіть масу до кипіння.
Помістіть в томатну заливку перець. Варіть на повільному вогні 20-25 хвилин.
Розкладіть перець по чистим скляним банкам, зверху залийте томатної заливанням. Банки закатати і переверніть до повного охолодження. Потім зберігайте їх у коморі. Смачного!