Рецепт Закачування фаршированого перцю фото

Закачування фаршированого перцю
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Капуста, Морква, Болгарський перець
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід
Заготовки, Консервація, Фаршировані, Маринування

Хочу розповісти, як організувати в домашніх умовах закачування фаршированого перцю. Болгарський перець фарширується капустою і морквою, а потім маринується в томатної заливки. Виходить дуже смачно!

Якщо вам подобаються овочі, значить вам сподобається і цей простий рецепт закачування фаршированого перцю. Така закуска виходить не тільки ситної і соковитою, але і дуже пікантній, що прекрасно поєднується з основними стравами на вашому столі. Вдалого приготування!

  • Перець болгарський - 3 кілограма
  • Капуста - 3 кілограма
  • Морква - 2 штуки
  • Сіль - 4, 5 Ст. Ложки
  • Сік томатний - 2 L
  • Оцет - 150 мілілітрів
  • Масло рослинне - 400 мілілітрів
  • Цукор - 200 грам
закачування фаршированого перцю - фото крок 1
Перець ретельно промиваємо, обрізаємо у нього плодоніжки і видаляємо насіння. Повторно ретельно промиваємо овоч.
закачування фаршированого перцю - фото крок 2
Капусту тонко нашаткуйте.
закачування фаршированого перцю - фото крок 3
Морква очищаємо і трьом на крупній тертці.
закачування фаршированого перцю - фото крок 4
З'єднуємо морква з капустою, солимо їх за смаком. Перемішуємо руками.
закачування фаршированого перцю - фото крок 5
Тепер щільно фаршируємо перець капустою і морквою.
закачування фаршированого перцю - фото крок 6
Готуємо заливку. Влийте в каструлю томатний сік, додайте оцет, рослинна олія, сіль (3 ст.Л.) і цукор. Доведіть масу до кипіння.
закачування фаршированого перцю - фото крок 7
Помістіть в томатну заливку перець. Варіть на повільному вогні 20-25 хвилин.
закачування фаршированого перцю - фото крок 8
Розкладіть перець по чистим скляним банкам, зверху залийте томатної заливанням. Банки закатати і переверніть до повного охолодження. Потім зберігайте їх у коморі. Смачного!

Схожі рецепти