Рецепт Закачування болгарського перцю на зиму фото

Закачування болгарського перцю на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Болгарський перець
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок
Заготовки, Консервація

Хочу розповісти, як зробити закачування болгарського перцю на зиму. Виходить дуже смачний зиязикай салат, який можна подавати як закуску до м'ясних страв, а можна додавати в рагу, спекотне і гарніри.

Маринад виходить насичений, а перці виходять кислуватими і пікантними. При цьому свої хрусткі властивості майже не втрачають. Смачно і просто, спробуйте приготувати!

  • Перець болгарський - 500 грам (різних квітів)
  • Вода - 2.5 склянки
  • Оцет 4% - 2.5 склянки
  • Сіль - 3 Ст. Ложки
  • Koriandr - 1 Ст. Ложка
  • Перець горошком - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 3 зубчики
  • Лавровий лист - 2 штуки
закачування болгарського перцю на зиму - фото крок 1
1. Підготуємо інгредієнти. Банки і кришки стерилізуємо, перець ретельно вимиємо.
закачування болгарського перцю на зиму - фото крок 2
2. Нарізаємо перець шматочками, видаляючи серцевину і складаємо в банки. Всі спеції поміщаємо в каструлю, заливаємо водою і доводимо до кипіння. Вливаємо оцет, знімаємо з вогню.
закачування болгарського перцю на зиму - фото крок 3
3. Потім заливаємо цим маринадом перці і закриваємо банки кришками.
закачування болгарського перцю на зиму - фото крок 4
4. Готово!

Схожі рецепти