Закачування болгарського перцю на зиму 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Хочу розповісти, як зробити закачування болгарського перцю на зиму. Виходить дуже смачний зиязикай салат, який можна подавати як закуску до м'ясних страв, а можна додавати в рагу, спекотне і гарніри.
Маринад виходить насичений, а перці виходять кислуватими і пікантними. При цьому свої хрусткі властивості майже не втрачають. Смачно і просто, спробуйте приготувати! 
- Перець болгарський - 500 грам (різних квітів)
 - Вода - 2.5 склянки
 - Оцет 4% - 2.5 склянки
 - Сіль - 3 Ст. Ложки
 - Koriandr - 1 Ст. Ложка
 - Перець горошком - 2 Ст. Ложки
 - Часник - 3 зубчики
 - Лавровий лист - 2 штуки
 

1. Підготуємо інгредієнти. Банки і кришки стерилізуємо, перець ретельно вимиємо.

2. Нарізаємо перець шматочками, видаляючи серцевину і складаємо в банки. Всі спеції поміщаємо в каструлю, заливаємо водою і доводимо до кипіння. Вливаємо оцет, знімаємо з вогню.

3. Потім заливаємо цим маринадом перці і закриваємо банки кришками.

4. Готово!