Закачування смаженого перцю

Закачування смаженого перцю
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
солодкий, смажений перець на зиму — це неймовірно смачна закуска! Такий перець прекрасно поєднується з різноманітними гарнірами і зі стравами з птиці, курки або з іншого м'яса. Готується дуже просто.

опис приготування:

Закачування смаженого перцю в домашніх умовах — процес не складний. Заздалегідь підготуйте стерилізовані банки і кришки. Важливо визначиться з обсягом банок, від цього залежить кількість інгредієнтів для маринаду. В даному рецепті все розраховано на півлітрові банки для закачування. хай щастить!

  • Перець болгарський— 1 кілограм
  • кріп— 1 пучок
  • часник— 3 зубчики
  • сіль— 3 чайних ложки
  • цукор— 6 чайних ложок
  • оцет— 3 чайних ложки
  • Масло рослинне— 1 За смаком
  • вода— 1 За смаком
Закачування смаженого перцю - фото крок 1 Перець ретельно промиваємо і обсушуємо паперовими рушниками. Обрізати плодоніжки не потрібно.

Закачування смаженого перцю - фото крок 2 Розігріваємо в сковороді рослинне масло, викладаємо перець.

Закачування смаженого перцю - фото крок 3 Обсмажуємо перець під кришкою. Важливо рівномірно обсмажити кожен перець з усіх боків, до золотистої скоринки.

Закачування смаженого перцю - фото крок 4 Подрібнюємо кріп і часник.

Закачування смаженого перцю - фото крок 5 Розкладаємо перець по стерилізованих банках, чергуючи його з зеленню і часником. На півлітрову банку додаємо 1 ç.l. солі та оцту + 2 ç.l. цукру. Якщо банку літрова, додавайте в два рази більше інгредієнтів. Заливаємо перець окропом і закриваємо кришками. Банки перевертаємо і вкутуємо до повного охолодження. Далі зберігаємо перець в холодильнику. Смачного!

Схожі рецепти

Швидкий варіант смаженого морозива

Швидкий варіант смаженого морозива

Якщо ви хочете дізнатися, як всього за 5 хвилин зробити приголомшливий десерт, погляньте на цей рецепт. З мінімумом зусиль і інгредієнтів ви зможете здивувати і потішити себе і близьких солодким ласощами:) опис приготування: Перед подачею десерт можна доповнити карамельним або шоколадним сироп...

читати далі
Закачування фаршированого перцю

Закачування фаршированого перцю

Хочу розповісти, як організувати в домашніх умовах закачування фаршированого перцю. Болгарський перець фарширується капустою і морквою, а потім маринується в томатної заливки. Виходить дуже смачно! опис приготування: Якщо вам подобаються овочі, значить вам сподобається і цей простий рецепт зак...

читати далі
Закачування перцю на зиму

Закачування перцю на зиму

Пропоную простий і доступний рецепт закачування перцю. Відмінно зберігається всю зиму. Можна такий перчик додавати в салати або використовувати як самостійну закуску. опис приготування: Для консервації беріть тільки зрілі і здорові плоди. вимийте, видаліть насіння і хвостики, поріжте шматочкам...

читати далі
Абрикосове варення без закачування

Абрикосове варення без закачування

Вже почався період дозрівання абрикосів, тому поспішіть приготувати щось смачненьке з цими надзвичайно ароматними плодами. особливо смачним, як на мене, є ароматне абрикосове варення. опис приготування: З солодких соковитих абрикосів можна приготувати компоти, варення джеми і багато іншого. Вс...

читати далі
Кабачки, мариновані без закачування

Кабачки, мариновані без закачування

На замітку господиням пропоную відмінний варіант, як приготувати кабачки, мариновані без закачування, з цікавим присмаком меду. Zaintrigovanи? Тоді запам'ятовуйте рецепт. опис приготування: 1. Насамперед потрібно як слід вимити й обсушити кабачки. Краще використовувати невеликого розміру молод...

читати далі