Рецепт Піца фото

Піца
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Борошно, Молочні продукти, Сир, Зелень, Моцарелла, Базилік
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю
Випічка, Піца

Піца - прекрасне блюдо, яке радує, мабуть, всіх. А що, якщо у вас виходить просто пиріг з овочами і ковбасою? Тоді я розповім вам, як приготувати піцу, смачну і на тонкому тесті.

Така класична піца сподобається всім без винятку. Вона виходить смачною, соковитою і ароматною. Така піца може стати самостійною стравою, наприклад, на вечерю, а також її можна приготувати на звану вечерю з вашими родичами. За бажанням ви можете додати і інші інгредієнти, наприклад маслини, шинку і гриби.

Із зазначених продуктів вийде 4 піци.

Смачного!

  • Борошно - 700 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Вода - 1 Склянка
  • Моментальні тремтіння - 7 грам
  • Цукор - 40 грам
  • Соус томатний - 400 грам
  • Моцарелла - 20 скибочок
  • Листя базиліка - 20 штук
1
Борошно і сіль змішайте в мисці.
2
В іншій мисці змішайте теплу воду, дріжджі і цукор, перемішайте і дайте постояти до освіти шапки.
3
Додайте половину обсягу борошна в опару і добре вимісити. Потім покладіть тісто до іншої борошні і вимішують все, поки тісто не стане еластичним і пружним.
4
Тісто накрийте рушником і залиште в теплому місці на 1 годину для збільшення обсягу.
5
Розігрійте духовку до 250 З. Якщо у вас є камінь для піци, посипте його злегка борошном. Розділити тісто 3 частини, розкачайте в коло, перекладіть на камінь.
6
Тісто полийте соусом, викладіть 5 скибочок сиру, 5 листя базиліка, зверху полийте оливковою олією і поставте випікатися на 5-7 хвилин до золотистого кольору тесту. Повторіть процедури для тіста, що залишилося.

Схожі рецепти