Піца
(покроковий рецепт з фото)
Піца - прекрасне блюдо, яке радує, мабуть, всіх. А що, якщо у вас виходить просто пиріг з овочами і ковбасою? Тоді я розповім вам, як приготувати піцу, смачну і на тонкому тесті.
Така класична піца сподобається всім без винятку. Вона виходить смачною, соковитою і ароматною. Така піца може стати самостійною стравою, наприклад, на вечерю, а також її можна приготувати на звану вечерю з вашими родичами. За бажанням ви можете додати і інші інгредієнти, наприклад маслини, шинку і гриби.
Із зазначених продуктів вийде 4 піци.
Смачного!
- Борошно - 700 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Вода - 1 Склянка
- Моментальні тремтіння - 7 грам
- Цукор - 40 грам
- Соус томатний - 400 грам
- Моцарелла - 20 скибочок
- Листя базиліка - 20 штук
1
Борошно і сіль змішайте в мисці.
2
В іншій мисці змішайте теплу воду, дріжджі і цукор, перемішайте і дайте постояти до освіти шапки.
3
Додайте половину обсягу борошна в опару і добре вимісити. Потім покладіть тісто до іншої борошні і вимішують все, поки тісто не стане еластичним і пружним.
4
Тісто накрийте рушником і залиште в теплому місці на 1 годину для збільшення обсягу.
5
Розігрійте духовку до 250 З. Якщо у вас є камінь для піци, посипте його злегка борошном. Розділити тісто 3 частини, розкачайте в коло, перекладіть на камінь.
6
Тісто полийте соусом, викладіть 5 скибочок сиру, 5 листя базиліка, зверху полийте оливковою олією і поставте випікатися на 5-7 хвилин до золотистого кольору тесту. Повторіть процедури для тіста, що залишилося.