Рецепт Піца з ковбасою та шинкою фото

Піца з ковбасою та шинкою
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо , Субпродукти , Риба та морепродукти , Шинка , Ковбаса
На обід , На вечерю , Фуршет , Святковий обід
Випічка , Піца
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 35 хв.

Мені подобається з однієї піци робити кілька. Наприклад, я люблю готувати піцу з ковбасою і шинкою, а також з руколою і помідорами. Ділю піцу на чотири частини, кожну викладаю різними продуктами.

Опис приготування:

Як приготувати піцу з ковбасою і шинкою?

1. З просіяного борошна, розпушувача, кип'яченої води (охолодженої) і оливкового масла замісити тісто. Месія, поки тісто не стане м'яким і еластичним. Потім розкачати його так, щоб помістилося на деко. Викладіть розкачане тісто на застелений пергаментним папером деко.

2. Змастіть викладене на деко тісто пюре з помідорів.

3. Рясно присипте основу тертим сиром.

4. Помідор наріжте кружальцями. Те ж зробите з ковбасою і шинкою. Рукколу промийте і просушіть паперовим рушником.

5. Піцу візуально розділіть на 4 частини. На одну викладіть ветчінку, навпаки - нарізку ковбаси. На решту трикутники викладіть рукколу і гуртки помідорів. До руколою можна додати кілька кубиків бринзи або фети.

6. Присипте піцу свіжомеленим чорним перцем і орегано.

7. Випікайте піцу з ковбасою і шинкою в розігрітій до 190 градусів духовці протягом 15 хвилин.

Піца з ковбасою та шинкою готова!

Смачного!

  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
  • Ковбаса (кружечки) - 6 штук
  • Шинка (скибочки) - 6 штук
  • Томатна паста - 3-4 Ст. Ложок
  • Сир жовтий тертий - 4-5 Ст. Ложок
  • Помідор - 1 штука
  • Рукола (гілочки) - 8-10 штук
  • Сир Фета або Бринза - - За смаком (кілька кубиків)
  • Чорний перець, орегано - - За смаком
Як приготувати піцу з ковбасою і шинкою?

1. З просіяного борошна, розпушувача, кип'яченої води (охолодженої) і оливкового масла замісити тісто. Месія, поки тісто не стане м'яким і еластичним. Потім розкачати його так, щоб помістилося на деко. Викладіть розкачане тісто на застелений пергаментним папером деко.

2. Змастіть викладене на деко тісто пюре з помідорів.

3. Рясно присипте основу тертим сиром.

4. Помідор наріжте кружальцями. Те ж зробите з ковбасою і шинкою. Рукколу промийте і просушіть паперовим рушником.

5. Піцу візуально розділіть на 4 частини. На одну викладіть ветчінку, навпаки - нарізку ковбаси. На решту трикутники викладіть рукколу і гуртки помідорів. До руколою можна додати кілька кубиків бринзи або фети.

6. Присипте піцу свіжомеленим чорним перцем і орегано.

7. Випікайте піцу з ковбасою і шинкою в розігрітій до 190 градусів духовці протягом 15 хвилин.

Піца з ковбасою та шинкою готова!

Смачного!

Схожі рецепти