Піца з ковбасою та шинкою
(покроковий рецепт з фото)
Мені подобається з однієї піци робити кілька. Наприклад, я люблю готувати піцу з ковбасою і шинкою, а також з руколою і помідорами. Ділю піцу на чотири частини, кожну викладаю різними продуктами.
Як приготувати піцу з ковбасою і шинкою?
1. З просіяного борошна, розпушувача, кип'яченої води (охолодженої) і оливкового масла замісити тісто. Месія, поки тісто не стане м'яким і еластичним. Потім розкачати його так, щоб помістилося на деко. Викладіть розкачане тісто на застелений пергаментним папером деко.
2. Змастіть викладене на деко тісто пюре з помідорів.
3. Рясно присипте основу тертим сиром.
4. Помідор наріжте кружальцями. Те ж зробите з ковбасою і шинкою. Рукколу промийте і просушіть паперовим рушником.
5. Піцу візуально розділіть на 4 частини. На одну викладіть ветчінку, навпаки - нарізку ковбаси. На решту трикутники викладіть рукколу і гуртки помідорів. До руколою можна додати кілька кубиків бринзи або фети.
6. Присипте піцу свіжомеленим чорним перцем і орегано.
7. Випікайте піцу з ковбасою і шинкою в розігрітій до 190 градусів духовці протягом 15 хвилин.
Піца з ковбасою та шинкою готова!
Смачного!
- Борошно - 1, 5 склянки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Вода - 100 мілілітрів
- Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
- Ковбаса (кружечки) - 6 штук
- Шинка (скибочки) - 6 штук
- Томатна паста - 3-4 Ст. Ложок
- Сир жовтий тертий - 4-5 Ст. Ложок
- Помідор - 1 штука
- Рукола (гілочки) - 8-10 штук
- Сир Фета або Бринза - - За смаком (кілька кубиків)
- Чорний перець, орегано - - За смаком
1. З просіяного борошна, розпушувача, кип'яченої води (охолодженої) і оливкового масла замісити тісто. Месія, поки тісто не стане м'яким і еластичним. Потім розкачати його так, щоб помістилося на деко. Викладіть розкачане тісто на застелений пергаментним папером деко.
2. Змастіть викладене на деко тісто пюре з помідорів.
3. Рясно присипте основу тертим сиром.
4. Помідор наріжте кружальцями. Те ж зробите з ковбасою і шинкою. Рукколу промийте і просушіть паперовим рушником.
5. Піцу візуально розділіть на 4 частини. На одну викладіть ветчінку, навпаки - нарізку ковбаси. На решту трикутники викладіть рукколу і гуртки помідорів. До руколою можна додати кілька кубиків бринзи або фети.
6. Присипте піцу свіжомеленим чорним перцем і орегано.
7. Випікайте піцу з ковбасою і шинкою в розігрітій до 190 градусів духовці протягом 15 хвилин.
Піца з ковбасою та шинкою готова!
Смачного!