Рецепт Піца з грибами та огірками фото

Піца з грибами та огірками
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Гриби , Огірок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Фуршет , Святковий обід
Випічка , Піца
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 35 хв.

Піцу з грибами і огірками можна назвати сільської. Вона - соковита, солоноватая, ситна. Найкраще до неї додати м'ясо - ковбаски, сосиски, фарш. А приготуєте ви таку піцу за півгодини. Поїхали!

Опис приготування:

В піцу з грибами і огірками додавайте будь-який фарш або ковбасу. Солоний огірок з м'яском відмінно поєднується. Гриби додадуть аромат і соковитість. Рекомендую використовувати печериці - вони невибагливі і ви їх легко знайдете в магазині цілий рік. Можна використовувати і інші гриби за своїм смаком, але їх треба буде попередньо відварити.

Отже, як приготувати піцу з грибами і огірками?

1. Для тесту змішайте в мисці просіяне борошно і розпушувач.

2. Додайте в миску з борошном воду і оливкове масло. Замісити тісто спочатку в мисці. Потім вивалити на стіл, посипаний борошном, і енергійно місіть до освіти еластичного тесту.

4. Фарш приправити спеціями, огірки наріжте кружальцями. Якщо використовуєте корнішони, то з ними нічого робити не треба. Лук почистіть і наріжте тонкими кільцями.

5. Гриби промийте, просушіть паперовим рушником і наріжте тонкими пластами.

6. Розкачайте тісто, товщиною в півсантиметра. Викладіть його на застелений пергаментним папером деко.

7. Розмажте по тесту томатне пюре.

8. На пюре викладіть фарш, нарізані гриби, цибуля, огірки.

9. Випікайте піцу в розігрітій до 190 градусів духовці протягом 15 хвилин.

Піца з грибами та огірками готова!

Смачного!


  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
  • Фарш - 150 грам
  • Гриби (печериці) - 8-10 штук
  • Томатне пюре (протерті помідори) - 5-6 Ст. Ложок
  • Цибулина - 1 штука (маленька)
  • Огірки солені - 1 штука (або мариновані)
  • Спеції для фаршу - - За смаком
В піцу з грибами і огірками додавайте будь-який фарш або ковбасу. Солоний огірок з м'яском відмінно поєднується. Гриби додадуть аромат і соковитість. Рекомендую використовувати печериці - вони невибагливі і ви їх легко знайдете в магазині цілий рік. Можна використовувати і інші гриби за своїм смаком, але їх треба буде попередньо відварити.

Отже, як приготувати піцу з грибами і огірками?

1. Для тесту змішайте в мисці просіяне борошно і розпушувач.

2. Додайте в миску з борошном воду і оливкове масло. Замісити тісто спочатку в мисці. Потім вивалити на стіл, посипаний борошном, і енергійно місіть до освіти еластичного тесту.

4. Фарш приправити спеціями, огірки наріжте кружальцями. Якщо використовуєте корнішони, то з ними нічого робити не треба. Лук почистіть і наріжте тонкими кільцями.

5. Гриби промийте, просушіть паперовим рушником і наріжте тонкими пластами.

6. Розкачайте тісто, товщиною в півсантиметра. Викладіть його на застелений пергаментним папером деко.

7. Розмажте по тесту томатне пюре.

8. На пюре викладіть фарш, нарізані гриби, цибуля, огірки.

9. Випікайте піцу в розігрітій до 190 градусів духовці протягом 15 хвилин.

Піца з грибами та огірками готова!

Смачного!

Схожі рецепти