Піца з грибами та огірками
(покроковий рецепт з фото)
Піцу з грибами і огірками можна назвати сільської. Вона - соковита, солоноватая, ситна. Найкраще до неї додати м'ясо - ковбаски, сосиски, фарш. А приготуєте ви таку піцу за півгодини. Поїхали!
В піцу з грибами і огірками додавайте будь-який фарш або ковбасу. Солоний огірок з м'яском відмінно поєднується. Гриби додадуть аромат і соковитість. Рекомендую використовувати печериці - вони невибагливі і ви їх легко знайдете в магазині цілий рік. Можна використовувати і інші гриби за своїм смаком, але їх треба буде попередньо відварити.
Отже, як приготувати піцу з грибами і огірками?
1. Для тесту змішайте в мисці просіяне борошно і розпушувач.
2. Додайте в миску з борошном воду і оливкове масло. Замісити тісто спочатку в мисці. Потім вивалити на стіл, посипаний борошном, і енергійно місіть до освіти еластичного тесту.
4. Фарш приправити спеціями, огірки наріжте кружальцями. Якщо використовуєте корнішони, то з ними нічого робити не треба. Лук почистіть і наріжте тонкими кільцями.
5. Гриби промийте, просушіть паперовим рушником і наріжте тонкими пластами.
6. Розкачайте тісто, товщиною в півсантиметра. Викладіть його на застелений пергаментним папером деко.
7. Розмажте по тесту томатне пюре.
8. На пюре викладіть фарш, нарізані гриби, цибуля, огірки.
9. Випікайте піцу в розігрітій до 190 градусів духовці протягом 15 хвилин.
Піца з грибами та огірками готова!
Смачного!
- Борошно - 1, 5 склянки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Вода - 100 мілілітрів
- Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
- Фарш - 150 грам
- Гриби (печериці) - 8-10 штук
- Томатне пюре (протерті помідори) - 5-6 Ст. Ложок
- Цибулина - 1 штука (маленька)
- Огірки солені - 1 штука (або мариновані)
- Спеції для фаршу - - За смаком
Отже, як приготувати піцу з грибами і огірками?
1. Для тесту змішайте в мисці просіяне борошно і розпушувач.
2. Додайте в миску з борошном воду і оливкове масло. Замісити тісто спочатку в мисці. Потім вивалити на стіл, посипаний борошном, і енергійно місіть до освіти еластичного тесту.
4. Фарш приправити спеціями, огірки наріжте кружальцями. Якщо використовуєте корнішони, то з ними нічого робити не треба. Лук почистіть і наріжте тонкими кільцями.
5. Гриби промийте, просушіть паперовим рушником і наріжте тонкими пластами.
6. Розкачайте тісто, товщиною в півсантиметра. Викладіть його на застелений пергаментним папером деко.
7. Розмажте по тесту томатне пюре.
8. На пюре викладіть фарш, нарізані гриби, цибуля, огірки.
9. Випікайте піцу в розігрітій до 190 градусів духовці протягом 15 хвилин.
Піца з грибами та огірками готова!
Смачного!