Рецепт Піца «синьйорина» фото

Піца «синьйорина»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто, Овочі, Дріжджове тісто, Помідор
Вегетаріанське харчування
На обід, На полуденок
Випічка, Піца

Багато років готуєте піцу, але ніяк не можете знайти ідеальний рецепт тесту? Тут ви дізнаєтеся, як приготувати піцу "синьйорина" - тонке тісто, соковита начинка і запаморочливий аромат! Спробуйте!

Що б не говорили, а дріжджове тісто все-таки дуже вдалий для приготування тонкої піци. Ідеально готувати піцу в печі, але можна скористатися і духовкою. Тертий твердий сир, помідори і ковбаса - обов'язкові інгредієнти більшості популярних піц, тому радимо вам використовувати їх і в цьому рецепті. Обов'язково посоліть помідори - вони не тільки стануть смачніше, але і пустять більше соку. За бажанням додайте улюблені спеції і приправи, наприклад, італійські трави.

  • Борошно - 200 грам
  • Вода - 125 грам
  • Сир твердий - 200 грам
  • Ковбаса - 50 грам
  • Дріжджі сухі - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
  • Помідори - 2-3 штук
  • Цибуля - 1-2 штук
  • Перець - 1 За смаком
піца
4. Зверху викладіть сир, ковбасу, помідори (їх потрібно посолити) і знову сир. Випікайте піцу в розігрітій до 200 градусів духовці 15-20 хвилин.

Схожі рецепти