Піца «синьйорина»
(покроковий рецепт з фото)
Багато років готуєте піцу, але ніяк не можете знайти ідеальний рецепт тесту? Тут ви дізнаєтеся, як приготувати піцу "синьйорина" - тонке тісто, соковита начинка і запаморочливий аромат! Спробуйте!
Що б не говорили, а дріжджове тісто все-таки дуже вдалий для приготування тонкої піци. Ідеально готувати піцу в печі, але можна скористатися і духовкою. Тертий твердий сир, помідори і ковбаса - обов'язкові інгредієнти більшості популярних піц, тому радимо вам використовувати їх і в цьому рецепті. Обов'язково посоліть помідори - вони не тільки стануть смачніше, але і пустять більше соку. За бажанням додайте улюблені спеції і приправи, наприклад, італійські трави.
- Борошно - 200 грам
- Вода - 125 грам
- Сир твердий - 200 грам
- Ковбаса - 50 грам
- Дріжджі сухі - 1 Чайна ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
- Помідори - 2-3 штук
- Цибуля - 1-2 штук
- Перець - 1 За смаком

4. Зверху викладіть сир, ковбасу, помідори (їх потрібно посолити) і знову сир. Випікайте піцу в розігрітій до 200 градусів духовці 15-20 хвилин.