Рецепт Піца Margherita фото

Піца Margherita
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На полуденок , На природу , На святковий стіл , На сніданок
Випічка , Піца

Найпростіші інгредієнти, справжній тріумф італійської кухні.

Кількість порцій: 3
  • Борошно - 900 грам
  • Дріжджі - 28 грам (розчинити у воді в пропорції 1 до 1)
  • Вода - 450 грам
  • Сіль - 10 грам
  • Цукор - 10 грам
  • Оливкова олія - 85 грам
  • Сир моцарела Буфало - 1 штука (за смаком)
  • Помідори свіжі - 1 штука (за смаком)
  • Базилік - 1 штука (за смаком)
піца Margherita - фото крок 1
Зробіть тісто з борошна і води, додайте розчинені дріжджі і почніть місити додаючи сіль. Місіть поки тісто не стане по структурі гладким і пружним. Потім поділіть на невеликі кульки і дайте відпочити
піца Margherita - фото крок 2
Як тільки тісто підніметься, розкачайте з нього 6 рівних кіл.
піца Margherita - фото крок 3
Заправте тісто свіжим, потерті помідором, змішаним з сіллю, перцем і базиліком
піца Margherita - фото крок 4
Покришите моцарелу і злегка побризкати маслом.
піца Margherita - фото крок 5
Прикрасьте базиліком. Відправляємо в розігріту духовку, температура якої 220 ° C.
піца Margherita - фото крок 6
Як тільки краю пицци стануть золотистими і хрусткими, видаляємо з духовки. Смачного.

Схожі рецепти