Пельмені з бараниною
(покроковий рецепт з фото)
Мабуть, кожен російська людина любить пельмені. Сьогодні розповім, як приготувати пельмені з бараниною, а точніше - чучвару (узбецькі пельмені), випадок, якщо захочеться трохи пельменній екзотики.
Такі пельмені виходять маленькими і дуже смачними за рахунок своїх приправ та соусів. Якщо любите пельмені пожирнее, додайте курдючний жир. Частина пельменів можете заморозити, вони будуть служити вам "черговим" блюдом. Подавайте чучвару з соусом і свіжою зеленню. Смачного!
- Рослинна олія - 50 мілілітрів (для соусу)
- Помідори - 3 штуки (для соусу)
- Рубаний кріп - 1 Ст. Ложка (для соусу)
- Цибуля - 1 штука (для соусу)
- Рубана кінза - 1 Ст. Ложка (для соусу)
- Морква - 1 штука (для соусу)
- Петрушка - 1 Ст. Ложка (для соусу)
- Борошно - 500 грам (для тіста)
- Сіль - 1 щіпка (для тіста)
- Яйця - 1 штука (для тіста)
- Безкісткова баранина - 500 грам (для фаршу)
- Мелений коріандр - 1 Чайна ложка (для фаршу)
- Мелена зіра - 1 Чайна ложка (для фаршу)
- Цибуля - 2 штуки (для фаршу)
- Вода - 200 мілілітрів (для тіста)
1
Для тесту змішайте в мисці муку, яйце і воду. Замісити тісто. Накрийте і приберіть в холод на 30 хвилин.
2
М'ясо подрібніть ножем разом з цибулею, змішайте все разом з приправами. Дайте настоятися 20 хвилин.
3
Для соусу наріжте кубиками овочі. У каструлі розігрійте масло, потім обсмажте цибулю, потім морква, потім помідори, приправте все сіллю і перцем. Готуйте все, перемішуючи іноді, поки не випарується сік. Потім влийте 1 літр води, доведіть до кипіння, зменшіть вогонь до середнього і варіть близько 20 хвилин.
4
Тісто розділи 3 частини, 1 частину розкачати тонко і наріжте квадрати 4х4, в центр покладіть начинку, один край квадрата складіть до іншого, щоб вийшов трикутник, а кути по краях складіть разом. Наліпити таким чином пельмені.
5
Відваріть пельмені в соусі, поки вони не спливуть.