Пельмені Смажений
(покроковий рецепт з фото)
Любителям експериментів на кухні завжди хочеться чогось новенького. В якості альтернативи традиційному блюду, коханому багатьма, пропоную рецепт мантів смажених з фото.
1. Для приготування цієї страви необхідно зробити тісто. Просіяне борошно з'єднати з дрібкою солі. Додати воду і замісити еластичне, м'яке, але круте тісто. Потім відкласти його в сторону, накривши рушником.
2. Начинка теж досить проста. Баранину або телятину необхідно вимити, просушити і нарізати гострим ножем. При бажанні м'ясо можна пропустити через м'ясорубку, проте смак страви з рубаним м'ясом помітно відрізняється.
3. Цибулину очистити і нарізати дрібними кубиками. З'єднати з м'ясом.
4. Рецепт приготування мантів смажених не припускав додавання спецій, крім перцю і солі. Однак при бажанні можна додати трохи соєвого соусу, сушених трав або приправи для м'яса.
5. Начинку ретельно перемішати.
6. Тісто ще раз вимісити і розділити на 6 частин. Кожну розкачати тонко на поверхні, присипаної борошном.
7. Вкласти начинку і акуратно заліпити краю.
8. Щоб манти смажені в домашніх умовах були соковиті і м'які для початку їх необхідно приготувати на пару. Чашу пароварки або мантоварки змастити маслом і відправити туди манти. Готувати близько 30 хвилин.
9. Рослинна олія розігріти у фритюрниці або каструльці. Зварені манти відправити в масло і обсмажити до золотистої скоринки.
Подавати до столу гарячими, попередньо виклавши на паперову серветку, щоб прибрати надлишки жиру.
- М'ясо - 400 грам (баранина)
- Борошно - 500 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Цибулина - 1-2 штук
- Рослинна олія - 500 мілілітрів
2. Начинка теж досить проста. Баранину або телятину необхідно вимити, просушити і нарізати гострим ножем. При бажанні м'ясо можна пропустити через м'ясорубку, проте смак страви з рубаним м'ясом помітно відрізняється.
3. Цибулину очистити і нарізати дрібними кубиками. З'єднати з м'ясом.
4. Рецепт приготування мантів смажених не припускав додавання спецій, крім перцю і солі. Однак при бажанні можна додати трохи соєвого соусу, сушених трав або приправи для м'яса.
5. Начинку ретельно перемішати.
6. Тісто ще раз вимісити і розділити на 6 частин. Кожну розкачати тонко на поверхні, присипаної борошном.
7. Вкласти начинку і акуратно заліпити краю.
8. Щоб манти смажені в домашніх умовах були соковиті і м'які для початку їх необхідно приготувати на пару. Чашу пароварки або мантоварки змастити маслом і відправити туди манти. Готувати близько 30 хвилин.
9. Рослинна олія розігріти у фритюрниці або каструльці. Зварені манти відправити в масло і обсмажити до золотистої скоринки.
Подавати до столу гарячими, попередньо виклавши на паперову серветку, щоб прибрати надлишки жиру.