Рецепт Пельмені по-китайськи з качкою і печерицями фото

Пельмені по-китайськи з качкою і печерицями
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Тісто, Птах, Качка
Дієтичне харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Гостре, Пельмені

Яскраві, соковиті, гострі і пряні пельмені з качки з печерицями неодмінно сподобаються шанувальникам азіатської кухні! Готувати такі пельмені не багатьом складніше наших звичних. Заходьте і переконайтеся в цьому самі!

Якщо будете робити фарш з качки самі, неодмінно видаляйте зайвий жир. А шкіру частково додайте у фарш, від цього фарш стане ніжніше і більш насиченим. Пельмені дуже смачні! У міру гострі і дуже соковиті, спробуйте.

  • Фарш з качки - 500 грам
  • Печериці - 4-5 штук (свіжі)
  • Зелена цибуля - 1 пучок
  • Зелений часник - 1/2 пучка
  • Імбир свіжий - 4 скибочки
  • Устричний соус - 1 Ст. Ложка
  • Олія кунжутна - 2 чайних ложки
  • Цукор коричневий - 1 Чайна ложка
  • Суміш прянощів - 1 Чайна ложка (китайська суміш 5 спецій)
  • Чорний перець - За смаком
  • Борошно пшеничне в / сорт - 2 склянки
  • Борошно рисове - 1/2 склянки
  • Вода - 1/2 склянки (гаряча)
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 щіпка
пельмені по-китайськи з качкою і печерицями - фото крок 1
Качиний фарш змішайте з нарубаними дрібно свіжими печерицями. Додайте тонко шинкувати зелена цибуля і часник, дрібно рубаний імбир. Всипте суміш китайських прянощів, посоліть і поперчіть за смаком, додайте дрібку цукру. Додайте устричний соус, кунжутну олію - 1 чайну ложку - і добре вимішайте фарш. Приберіть його в холодильник години на 3-4 для маринування.
пельмені по-китайськи з качкою і печерицями - фото крок 2
Просійте обидва види борошна, змішайте з сіллю. Влийте масло і потроху підливаючи гарячу воду, швидко замісіть туге тісто. Добре вимісити його, приберіть в пакет на півгодини.
пельмені по-китайськи з качкою і печерицями - фото крок 3
Розкачайте відлежатися тісто в ковбаску, наріжте шайбами ​​середнього розміру. Розкачайте шайби в соковито, не дуже тонко. Чи не розгортайте все тісто відразу, працюйте порціями, не даючи тесту підсихати. Розкладіть на соковито охолоджений фарш.
пельмені по-китайськи з качкою і печерицями - фото крок 4
Ліпіть пельмені у вигляді півмісяця, защипують гребінцем.
пельмені по-китайськи з качкою і печерицями - фото крок 5
Розігрійте трохи масла в глибокому сотейнику і викладіть пельмені в один шар. Порумяйте донишки. Потім додайте в сотейник півсклянки окропу, накрийте щільно кришкою, зменшіть нагрів і тушкуйте пельмені до готовності.
пельмені по-китайськи з качкою і печерицями - фото крок 6
Подавайте пельмені гарячими, посипавши зеленою цибулею і полив соєвим соусом.
пельмені по-китайськи з качкою і печерицями - фото крок 7
Їжте обережно - пельмені дуже соковиті!

Схожі рецепти