Рецепт Печінка в пароварці фото

Печінка в пароварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Куряча печінка
Дієтичне харчування, ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви на пару

Ділюся рецептом приготування печінки в пароварці. Цей рецепт дуже простий, а печінку виходить дуже ніжною і навіть дієтичною, адже готувати будемо без зайвого жиру, на пару! Спробуйте!

Рецепт приготування печінки в пароварці простий, і, як мені здається, найкорисніший з усіх способів готування. Адже печінка стає дуже ніжною (її можна подавати навіть дітям), до того ж, вона не втрачає ні свого смаку, ні поживних властивостей. Так що спробуйте і ви приготувати таке корисне блюдо, домочадці оцінять!

  • Печінка куряча - 500 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Зелень - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Крем - 0.5 склянки (можна і більше)
печінка в пароварці - фото крок 1
1. Печінка моєму, видаляємо плівки, ріжемо невеликими шматочками і промиваємо у воді. Даємо воді стекти. Відправимо в пароварку на 5 хвилин.
печінка в пароварці - фото крок 2
2. Тим часом очистимо й наріжемо дрібно цибулю і моркву. Додамо до печінки, перемішаємо. Відправимо в пароварку на 15 хвилин. Потім заливаємо сметаною, додамо спеції, і ще 10 хвилин тушкуємо.
печінка в пароварці - фото крок 3
3. Прикрашаємо свіжою зеленню і подаємо до столу!

Схожі рецепти