Печінка в пароварці
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся рецептом приготування печінки в пароварці. Цей рецепт дуже простий, а печінку виходить дуже ніжною і навіть дієтичною, адже готувати будемо без зайвого жиру, на пару! Спробуйте!
Рецепт приготування печінки в пароварці простий, і, як мені здається, найкорисніший з усіх способів готування. Адже печінка стає дуже ніжною (її можна подавати навіть дітям), до того ж, вона не втрачає ні свого смаку, ні поживних властивостей. Так що спробуйте і ви приготувати таке корисне блюдо, домочадці оцінять!
- Печінка куряча - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Зелень - За смаком
- Спеції - За смаком
- Крем - 0.5 склянки (можна і більше)
1. Печінка моєму, видаляємо плівки, ріжемо невеликими шматочками і промиваємо у воді. Даємо воді стекти. Відправимо в пароварку на 5 хвилин.
2. Тим часом очистимо й наріжемо дрібно цибулю і моркву. Додамо до печінки, перемішаємо. Відправимо в пароварку на 15 хвилин. Потім заливаємо сметаною, додамо спеції, і ще 10 хвилин тушкуємо.
3. Прикрашаємо свіжою зеленню і подаємо до столу!