Куряча печінка в пароварці
(покроковий рецепт з фото)
Хочу показати вам як приготувати курячу печінку в пароварці - неймовірно простий рецепт на кожен день, готується дуже швидко. Блюдо виходить ситним, а печінку соковитою і м'якою, ніж смажена.
Куряча печінка більш проста в приготуванні, ніж яловича або свиняча. Вона ніжніше і готується швидко. Для приготування курячої печінки в пароварці також можете приготувати не томатний соус на пасті, а сметанний - просто замініть пасту томатну на сметану - теж смачно вийде. З спеції рекомендую гвоздику - аромат додає апетитний.
- Куряча печінка - 700-900 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Томатна паста - 100 грам
- Спеції - За смаком
Печінка просто промийте і викладіть в чашу пароварки для рису. Поставте готуватися на 10-15 хвилин. Поки займіться соусом.
Розтопіть на сковороді олію, додайте томатну пасту, спеції. Розмішайте і готуйте пару хвилин. Потім полийте соусом печінку і готуйте її на пару ще 20 хвилин.
Перед подачею посипте печінку зеленню. Подавати можете готову курячу печінку в пароварці з макаронами або іншим гарніром. Смачного!