Рецепт Куряча печінка в пароварці фото

Куряча печінка в пароварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Куряча печінка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 40 хв.

Хочу показати вам як приготувати курячу печінку в пароварці - неймовірно простий рецепт на кожен день, готується дуже швидко. Блюдо виходить ситним, а печінку соковитою і м'якою, ніж смажена.

Опис приготування:

Куряча печінка більш проста в приготуванні, ніж яловича або свиняча. Вона ніжніше і готується швидко. Для приготування курячої печінки в пароварці також можете приготувати не томатний соус на пасті, а сметанний - просто замініть пасту томатну на сметану - теж смачно вийде. З спеції рекомендую гвоздику - аромат додає апетитний.

  • Куряча печінка - 700-900 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Томатна паста - 100 грам
  • Спеції - За смаком
куряча печінка в пароварці - фото крок 1
Печінка просто промийте і викладіть в чашу пароварки для рису. Поставте готуватися на 10-15 хвилин. Поки займіться соусом.
куряча печінка в пароварці - фото крок 2
Розтопіть на сковороді олію, додайте томатну пасту, спеції. Розмішайте і готуйте пару хвилин. Потім полийте соусом печінку і готуйте її на пару ще 20 хвилин.
куряча печінка в пароварці - фото крок 3
Перед подачею посипте печінку зеленню. Подавати можете готову курячу печінку в пароварці з макаронами або іншим гарніром. Смачного!

Схожі рецепти