Куряча грудка в пароварці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви до цих пір асоціюєте дієтичні страви з такими, якими не можна наїстися, то ви сильно помиляєтеся. Просто в них не міститься зайвих жирів, але зате є багато-багато користі.
І я дуже люблю подібні страви, особливо в жарку пору, коли не хочеться переїдати. У свій рецепт я описала, як приготувати курячу грудку в пароварці. Це гаряче, яке збере всю родину на вечерю, адже в ньому використані всіма улюблені продукти. Все досить просто, але від цього не менш смачно.
- Куряча грудка - 2 штуки
- Картопля - 7 штук
- Морква - 2 штуки
- Болгарський перець - 4 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Зелена цибуля - За смаком
- Майонез - За смаком
- Петрушка - За смаком
Картопля почистіть, помийте і наріжте кубиками.
Морква також почистіть, помийте і натріть на середнього розміру тертці.
Перець помийте, видаліть у нього насіння і плодоніжки, наріжте його часточками. Часник почистіть і пропустіть через чесокодавілку.
Грудку помийте і нарежьтете невеликими шматочками. М'ясо посоліть і поперчіть.
Петрушку і зелений лук також промийте і дрібно наріжте.
У нижню ємність пароварки укладіть картопля, перець, часник і зелену цибулю.
У верхню ємність шарами покладіть грудку, морква, петрушку. Додайте трохи часнику і посоліть.
Готуйте страву в пароварці протягом 40 хвилин. У кожну порцію додайте майонез. Смачного!