Рецепт Печінка у фритюрі фото

Печінка у фритюрі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Печінка
Дієтичне харчування , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Така печінку готується дуже просто, а виходить мега хрусткою, але в той же час і дуже соковитою. Блюдо досить бюджетне, підійде для сімейного обіду або вечері. Заходьте і дивіться рецепт!

Опис приготування:

Печінка для приготування цієї страви можна брати будь-яку, навіть курячу. До цибулі цілком можете додати часник. В принципі, для соковитості можете додати сметану до цієї страви, хоча фраза"в клярі" і має на увазі хрустке блюдо!

  • Печінка - 400 грам
  • Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
  • Крохмаль - 1 Ст. Ложка
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Масло рослинне - 200 мілілітрів
печінка у фритюрі - фото крок 1
1. Печінка довільно наріжте на шматочки.
печінка у фритюрі - фото крок 2
2. У міцний пакет насипте борошно, крохмаль і сіль.
печінка у фритюрі - фото крок 3
3. В цей же пакет покладіть шматочки печінки. Пакет зав'яжіть і добре потрясіть.
печінка у фритюрі - фото крок 4
4. Масло добре нагрійте, викладіть шматочки печінки і обсмажте у фритюрі до готовності.
печінка у фритюрі - фото крок 5
5. Лук тонко наріжте.
печінка у фритюрі - фото крок 6
6. Печінка викладіть на паперовий рушник і в цьому ж маслі обсмажте цибулю. Викладіть на паперовий рушник.
печінка у фритюрі - фото крок 7
7. Подавайте печінку з цибулею. Смачного!

Схожі рецепти