Печінка у фритюрі
(покроковий рецепт з фото)
Така печінку готується дуже просто, а виходить мега хрусткою, але в той же час і дуже соковитою. Блюдо досить бюджетне, підійде для сімейного обіду або вечері. Заходьте і дивіться рецепт!
Печінка для приготування цієї страви можна брати будь-яку, навіть курячу. До цибулі цілком можете додати часник. В принципі, для соковитості можете додати сметану до цієї страви, хоча фраза "в клярі" і має на увазі хрустке блюдо!
- Печінка - 400 грам
- Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
- Крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - 200 мілілітрів
1. Печінка довільно наріжте на шматочки.
2. У міцний пакет насипте борошно, крохмаль і сіль.
3. В цей же пакет покладіть шматочки печінки. Пакет зав'яжіть і добре потрясіть.
4. Масло добре нагрійте, викладіть шматочки печінки і обсмажте у фритюрі до готовності.
5. Лук тонко наріжте.
6. Печінка викладіть на паперовий рушник і в цьому ж маслі обсмажте цибулю. Викладіть на паперовий рушник.
7. Подавайте печінку з цибулею. Смачного!