Паста зі шпинатом у вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Паста зі шпинатом у вершковому соусі - просте, корисне, ситне і смачне блюдо. Підійде на гарнір або як самостійну страву для обіду і вечері. Беріть на замітку рецепт!
Паста у вершковому соусі зі шпинатом готується дуже швидко і просто. Це відмінний варіант швидкого, смачного і ситної вечері. Макарони беріть будь-які за смаком, тільки не дуже дрібні. Шпинат підійде як свіжий, так і морожений. Спеції додавайте до смаку.
- Макаронні вироби - 200 грам
- Шпинат - 200 грам
- Вершки - 150 мілілітрів
- Печериці - 120 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 1-2 зубчиків
- Соняшникова олія - 20 мілілітрів
- Мусканий горіх - За смаком
- Сіль - За смаком
Підготуйте інгредієнти для приготування пасти зі шпинатом і вершками.
Одну невелику цибулину очистіть, помийте і дрібно наріжте. Викладіть в сковороду. Додайте нарізаний часник.
Печериці очистіть, помийте і наріжте. Додайте в сковороду до цибулі і часнику. Налийте соняшникову олію і тушкуйте 8-10 хвилин, перемішуючи.
Додайте шпинат. Якщо у вас він морожений, то необхідно розморозити попередньо.
Налийте вершки в сковороду з цибулею, часником, шпинатом і грибами. Додайте сіль і мелений мускатний горіх за смаком.
Гасіть шпинат з грибами, цибулею, часником і вершками 3-4 хвилини і вимикайте.
Зваріть пасту. Для цього закип'ятіть воду, посоліть і викладіть пасту в каструлю. Води повинно бути багато. Перемішайте, щоб паста не прилипла до дна. Варіть 10-12 хвилин. Дотримуйтесь інструкції на упаковці. Головне не переварити. Готову пасту відкиньте на друшляк і викладіть в каструлю.
Викладіть пасту на тарілку з соусом зі шпинату, грибів і вершків. Подавайте в гарячому вигляді. Смачного!