Рецепт Паста зі шпинатом у вершковому соусі фото

Паста зі шпинатом у вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти , Вершки , Зелень , Макарони , Шпинат
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 3
Час приготування: 30 хв.

Паста зі шпинатом у вершковому соусі - просте, корисне, ситне і смачне блюдо. Підійде на гарнір або як самостійну страву для обіду і вечері. Беріть на замітку рецепт!

Опис приготування:

Паста у вершковому соусі зі шпинатом готується дуже швидко і просто. Це відмінний варіант швидкого, смачного і ситної вечері. Макарони беріть будь-які за смаком, тільки не дуже дрібні. Шпинат підійде як свіжий, так і морожений. Спеції додавайте до смаку.

  • Макаронні вироби - 200 грам
  • Шпинат - 200 грам
  • Вершки - 150 мілілітрів
  • Печериці - 120 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Соняшникова олія - 20 мілілітрів
  • Мусканий горіх - За смаком
  • Сіль - За смаком
паста зі шпинатом у вершковому соусі - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти для приготування пасти зі шпинатом і вершками.
паста зі шпинатом у вершковому соусі - фото крок 2
Одну невелику цибулину очистіть, помийте і дрібно наріжте. Викладіть в сковороду. Додайте нарізаний часник.
паста зі шпинатом у вершковому соусі - фото крок 3
Печериці очистіть, помийте і наріжте. Додайте в сковороду до цибулі і часнику. Налийте соняшникову олію і тушкуйте 8-10 хвилин, перемішуючи.
паста зі шпинатом у вершковому соусі - фото крок 4
Додайте шпинат. Якщо у вас він морожений, то необхідно розморозити попередньо.
паста зі шпинатом у вершковому соусі - фото крок 5
Налийте вершки в сковороду з цибулею, часником, шпинатом і грибами. Додайте сіль і мелений мускатний горіх за смаком.
паста зі шпинатом у вершковому соусі - фото крок 6
Гасіть шпинат з грибами, цибулею, часником і вершками 3-4 хвилини і вимикайте.
паста зі шпинатом у вершковому соусі - фото крок 7
Зваріть пасту. Для цього закип'ятіть воду, посоліть і викладіть пасту в каструлю. Води повинно бути багато. Перемішайте, щоб паста не прилипла до дна. Варіть 10-12 хвилин. Дотримуйтесь інструкції на упаковці. Головне не переварити. Готову пасту відкиньте на друшляк і викладіть в каструлю.
паста зі шпинатом у вершковому соусі - фото крок 8
Викладіть пасту на тарілку з соусом зі шпинату, грибів і вершків. Подавайте в гарячому вигляді. Смачного!

Схожі рецепти