Паста з цвітною капустою і петрушкою
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати пасту з цвітною капустою і петрушкою. Виходить смачне і ситне блюдо, яке можна подати навіть при пісному або вегетаріанському меню. Макаронні вироби - універсальний продукт, який поєднується з будь-якими овочами, сподіваюся і даний варіант вам сподобається!
Рецепт максимально простий і доступний - відмінна ідея для швидкого обіду або вечері для всієї родини. Можна подавати пасту як самостійно, так і як гарнір до м'ясних або рибних страв. Якщо ви любите кольорову капусту і макарони в усіх їх проявах, обов'язково спробуйте цей варіант. Можна брати будь-які за формою макаронні вироби, як невеликого, так і великого розміру, у мене в даному випадку довгі тонкі спагеті. Головна уязик, щоб паста була якісна, виготовлена з твердих сортів пшениці.
- Кольорова капуста - 500 грам
- Макаронні вироби - 150 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Чезнок - 2 зубчики
- Сир - 70 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Петрушка - За смаком
1. Підготуйте всі інгредієнти. Якщо кольорова капуста у вас в свіжому вигляді, заздалегідь розберіть її на невеликі суцвіття.
2. Відваріть капусту в підсоленій воді до готовності і відкиньте на друшляк, щоб стікала вся рідина.
3. У цій же воді відваріть макарони, згідно з інструкцією на упаковці. Відкиньте так само на друшляк.
4. На сковороді розтопіть шматочок вершкового масла і додайте подрібнений ножем часник.
5. Через пару хвилин додайте цвітну капусту. За бажанням суцвіття можна залишити цілими або трохи подрібнити ножем.
6. Обсмажуйте капусту, помішуючи близько 3-5 хвилин. Потім додайте макарони і подрібнену петрушку.
7. Перемішайте, прогрійте все разом пару хвилин і зніміть з плити.
8. Паста з цвітною капустою і петрушкою готова. Подавайте блюдо, частина, посипавши зверху тертим сиром. Смачного!