Паста з цукіні
(покроковий рецепт з фото)
Ви зможете порадувати свою сім'ю корисної, dieteticheskoy, вегетаріанської і чудовою пастою з цукіні, приготувавши її всього за 10 хвилин. А заодно і порція вітамінів і гарного настрою не завадить!
Цукіні - чудовий овоч! корисний, з великим вмістом вітамінів. З такого "матеріалу" можна приготувати безліч страв, які припадуть до смаку всій родині. Блюдо готується за лічені хвилини, а з'їдається ще швидше. Дуже класний спосіб смачно і енергетично цінне пообідати, не набравши при цьому зайвих калорій.
- Cukini - 2 штуки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Помідори - 3 штуки
- Сіль, перець - За смаком
1. Використовуючи ніж для чищення овочів, наріжте цукіні на тонкі слайси.
2. На сковороді розігрійте два види масла і додайте часник, подрібнений за допомогою преса.
3. Коли часник обжарится, надішліть до нього слайси цукіні. Додайте сіль і перець за смаком, перемішайте і готуйте 2-3 хвилини.
4. Тим часом наріжте помідори кубиком і відправте до слайсами цукіні.
5. Посипте овочі тертим пармезаном, вимкніть вогонь і накрийте кришкою.
6. Як тільки пармезан розплавиться, подавайте пасту з цукіні до столу.