Паста в воке
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати до вечері таку пасту - відмінна ідея, адже це блюдо ваші домашні точно оцінять по достоїнству. Паста виходить дуже смачною, а соус в ній прямо тане в роті - смакота, та й годі.
Чому б нам сьогодні не урізноманітнити трохи своє меню і замість звичних страв не приготувати на вечерю ось таку пасту в воке в домашніх умовах. З продуктів нам знадобиться будь-яка паста, грибочки (можна, можливо, звичайно, і лісові), жирні вершки, пару яєць, цибулька з часничком, сир і вершкове масло. Якщо все це у вас є, тоді вам залишилося тільки дізнатися, як зробити пасту в воке, і приступити безпосередньо до її приготування.
1) Отже, ставимо на вогонь каструлю з підсоленою водою і відварюємо в ній пасту майже до повної готовності, тобто, щоб усередині вона була трохи вогкуватої.
2) Тим часом ми подрібнюємо цибулю і часник, гриби також нарізаємо дрібно. У воке розтоплюємо вершкове масло і обсмажуємо на ньому гриби з цибулею і часником.
3) Тепер займемося соусом, для нього нам потрібно влити в миску вершки, додати яйця, тертий сир, спеції і сіль за смаком, збиваємо все це віночком до однорідної консистенції.
4) Відкидаємо пасту на друшляк, а потім відправляємо її в вок до обсмаженою грибам, цибулі і часнику, перемішуємо все і вимикаємо вогонь. Заливаємо пасту приготованим соусом і пару хвилин помішувати страву.
Подавати пасту слід гарячої, посипавши її тертим пармезаном. Приємного всім апетиту!
- Макаронні вироби - 250 грам
- Яйце - 4 штуки
- Печериці - 200-250 грам
- Вершки жирні - 250 мілілітрів
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2-3 зубчиків
- Пармезан - 80 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком (трави сушені, чорний мелений перець)
1) Отже, ставимо на вогонь каструлю з підсоленою водою і відварюємо в ній пасту майже до повної готовності, тобто, щоб усередині вона була трохи вогкуватої.
2) Тим часом ми подрібнюємо цибулю і часник, гриби також нарізаємо дрібно. У воке розтоплюємо вершкове масло і обсмажуємо на ньому гриби з цибулею і часником.
3) Тепер займемося соусом, для нього нам потрібно влити в миску вершки, додати яйця, тертий сир, спеції і сіль за смаком, збиваємо все це віночком до однорідної консистенції.
4) Відкидаємо пасту на друшляк, а потім відправляємо її в вок до обсмаженою грибам, цибулі і часнику, перемішуємо все і вимикаємо вогонь. Заливаємо пасту приготованим соусом і пару хвилин помішувати страву.
Подавати пасту слід гарячої, посипавши її тертим пармезаном. Приємного всім апетиту!