Паштет з брокколі
(покроковий рецепт з фото)
Паштет з брокколі - дуже смачний незвичайний паштет з яскравим смаком. До його складу, крім брокколі, входять лісові горіхи, імбир, спеції. Виходить цікава закуска, яка підійде і сироїдам.
Як приготувати паштет з брокколі?
1. Лісові горіхи за допомогою комбайна або блендера подрібніть.
2. Брокколі промийте і також подрібніть за допомогою блендера.
3. Перемішайте подрібнені горіхи і брокколі в одній мисці. Додайте до них вичавлений сік одного лимона (виберіть всі кісточки). Всипте сіль і перець. Перець повинен бути мелений.
4. Імбир почистіть і натріть на дрібній тертці. Додайте в паштет і все ретельно перемішайте.
5. Туди ж влийте високоякісне оливкова олія. Можна додати кунжутного, теж буде смачно.
6. Залишилося тільки додати ріпчасту цибулю. Кажуть, смачніше цибулю дрібно нарізати ножем, ніж подрібнювати блендером. Так він збереже свою соковитість і додасть пікантності. Отже, подрібніть цибулю, додайте в паштет і перемішайте.
7. Паштет з брокколі повинен настоятися протягом години, а потім подавайте.
Приємного апетиту і будьте здорові!
- Брокколі, коб - 1 штука
- Лісові горіхи - 180-200 грам
- Лимон або вапно - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Імбир, довжиною із сірникову коробку - 1 штука
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Сіль, чорний перець - За смаком
1. Лісові горіхи за допомогою комбайна або блендера подрібніть.
2. Брокколі промийте і також подрібніть за допомогою блендера.
3. Перемішайте подрібнені горіхи і брокколі в одній мисці. Додайте до них вичавлений сік одного лимона (виберіть всі кісточки). Всипте сіль і перець. Перець повинен бути мелений.
4. Імбир почистіть і натріть на дрібній тертці. Додайте в паштет і все ретельно перемішайте.
5. Туди ж влийте високоякісне оливкова олія. Можна додати кунжутного, теж буде смачно.
6. Залишилося тільки додати ріпчасту цибулю. Кажуть, смачніше цибулю дрібно нарізати ножем, ніж подрібнювати блендером. Так він збереже свою соковитість і додасть пікантності. Отже, подрібніть цибулю, додайте в паштет і перемішайте.
7. Паштет з брокколі повинен настоятися протягом години, а потім подавайте.
Приємного апетиту і будьте здорові!