Рецепт Паштет з брокколі фото

Паштет з брокколі
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі , Брокколі
Вегетаріанське харчування , Рецепти сироїдіння
На полуденок , На швидку руку , На сніданок , Здоровий сніданок
Паштети
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Паштет з брокколі - дуже смачний незвичайний паштет з яскравим смаком. До його складу, крім брокколі, входять лісові горіхи, імбир, спеції. Виходить цікава закуска, яка підійде і сироїдам.

Опис приготування:

Як приготувати паштет з брокколі?

1. Лісові горіхи за допомогою комбайна або блендера подрібніть.

2. Брокколі промийте і також подрібніть за допомогою блендера.

3. Перемішайте подрібнені горіхи і брокколі в одній мисці. Додайте до них вичавлений сік одного лимона (виберіть всі кісточки). Всипте сіль і перець. Перець повинен бути мелений.

4. Імбир почистіть і натріть на дрібній тертці. Додайте в паштет і все ретельно перемішайте.

5. Туди ж влийте високоякісне оливкова олія. Можна додати кунжутного, теж буде смачно.

6. Залишилося тільки додати ріпчасту цибулю. Кажуть, смачніше цибулю дрібно нарізати ножем, ніж подрібнювати блендером. Так він збереже свою соковитість і додасть пікантності. Отже, подрібніть цибулю, додайте в паштет і перемішайте.

7. Паштет з брокколі повинен настоятися протягом години, а потім подавайте.

Приємного апетиту і будьте здорові!


  • Брокколі, коб - 1 штука
  • Лісові горіхи - 180-200 грам
  • Лимон або вапно - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Імбир, довжиною із сірникову коробку - 1 штука
  • Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
  • Сіль, чорний перець - За смаком
Як приготувати паштет з брокколі?

1. Лісові горіхи за допомогою комбайна або блендера подрібніть.

2. Брокколі промийте і також подрібніть за допомогою блендера.

3. Перемішайте подрібнені горіхи і брокколі в одній мисці. Додайте до них вичавлений сік одного лимона (виберіть всі кісточки). Всипте сіль і перець. Перець повинен бути мелений.

4. Імбир почистіть і натріть на дрібній тертці. Додайте в паштет і все ретельно перемішайте.

5. Туди ж влийте високоякісне оливкова олія. Можна додати кунжутного, теж буде смачно.

6. Залишилося тільки додати ріпчасту цибулю. Кажуть, смачніше цибулю дрібно нарізати ножем, ніж подрібнювати блендером. Так він збереже свою соковитість і додасть пікантності. Отже, подрібніть цибулю, додайте в паштет і перемішайте.

7. Паштет з брокколі повинен настоятися протягом години, а потім подавайте.

Приємного апетиту і будьте здорові!

Схожі рецепти